Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Supportersvereniging Feyenoord doet prachtige oproep voor zieke perschef PSV

Supportersvereniging Feyenoord doet prachtige oproep voor zieke perschef PSV

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Thijs Slegers heeft vanmiddag ontzettend triest nieuws gedeeld op sociale media. De perschef van PSV is al geruime tijd ziek, maar vandaag maakte hij bekend dat het ongeneselijk is. Dokters kunnen niks meer voor hem doen. Supportersvereniging De Feijenoorder speelt hier prachtig op in en doet een oproep aan de leden. 

Zondag staat de topper tussen Feyenoord en PSV op het programma, daar wil de supportersvereniging de zieke perschef en zijn club een hart onder de riem steken. 'Ook ons bereikte dit enorm trieste nieuws. Uiteraard zullen wij dit ondersteunen en vragen wij supporters in De Kuip om in de 12e minuut aanstaande zondag hun mobiele lampje te laten schijnen voor eenieder die hiermee te maken krijgt. YNWA', schrijft de vereniging op Twitter. 

Voetbalwereld komt samen
De hele voetbalwereld leeft mee met Slegers, zijn familie en PSV. De Tweet waarin hij het slechte nieuws deelt is al ruim 800.000 keer bekeken, bijna achtduizend keer geliked en meer dan tweeduizend mensen betuigen hun steun via het platform. Ajax, Feyenoord, de KNVB en talloze andere voetbalclubs wensen alle betrokkenen veel sterkte. Ook collega's, (oud-)spelers en ander BN-ers delen hun medeleven. 

 

  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd