Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dost wilde terug naar FC Emmen, FC Utrecht wilde niet meewerken

Dost wilde terug naar FC Emmen, FC Utrecht wilde niet meewerken

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – FC Emmen trok de afgelopen maand vier nieuwe spelers aan, maar toch is niet iedereen tevreden. Ook directeur Ronald Lubbers kan niet gelukkig zijn met het aantal aanwinsten. Er was zelfs één grote verrassing in de maak die uiteindelijk niet doorging. "Bas Dost wilde graag naar FC Emmen", aldus Lubbers tegenover RTV Drenthe

Oussama Darfalou en Dennis Vos zetten in januari hun krabbel op het contract in de Oude Meerdijk, daar kwam op Deadline Day Jeremy Antonisse nog bij. Een karig drietal aanwinsten, ook voor een degradatiekandidaat. Op 1 februari kwam de transfervrije Mike te Wierik nog naar Emmen, wat toch voor een klein beetje tevredenheid zorgde bij de achterban van de club. Bas Dost had wel oren naar een terugkeer naar Drenthe, maar dat ging niet door. "Bas wilde graag, maar FC Utrecht wilde niet meewerken, omdat ze daar geen vervanger voor hem hebben."

Daishawn Redan
Onder andere Daishawn Redan stond in de nadrukkelijke belangstelling van de club uit Drenthe. "Hij wilde dolgraag naar Emmen, maar op het allerlaatste moment veranderde de nieuwe eigenaar van Hertha BSC van mening. Er werd hem verteld dat hij - nadat zijn huurdeal bij FC Utrecht nietig werd verklaard - zich gewoon moest melden bij de Duitse club. Hij mocht niet opnieuw verhuurd worden, terwijl hij ook Hertha BSC niet meer in de plannen voorkwam. Eigenlijk had hij dus geen enkele keus", doet Lubbers uit de doeken.

Degradatiestress
Emmen kan wel een aantal versterkingen gebruiken. De club staat op dit moment op plek zestien, nadat het lang onder de rechstreekse degradatiestreep stond. Maar door een verassende overwinning op PSV hebben de Emmenaren wat ademruimte gekregen. Bas Dost heeft dit seizoen zes keer gescoord voor FC Utrecht, waar hij dus eigenlijk wel zijn doelpunten wilde gaan maken op de Oude Meerdijk. 
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd