Immers keert terug bij oude liefde ADO Den Haag: "Voelt als thuiskomen"

2 februari 2023, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lex Immers is teruggekeerd bij zijn oude liefde ADO Den Haag. Niet als speler, maar als talentencoach en spitsentrainer. "We zijn zeer verheugd dat een clubicoon als Lex zich nu gaat bezighouden met de ontwikkeling van onze eigen talenten", aldus Albert van der Dussen, Academy Director van ADO Den Haag, in een statement op de site.

De geboren Hagenees kwam in het verleden 262 keer uit voor de hoofdmacht van ADO Den Haag, tegenwoordig maakt hij zijn minuten bij SVV Scheveningen in de Tweede Divisie. "We hebben Lex benaderd of hij weer wat wilde betekenen voor ADO Den Haag. We hoeven natuurlijk niemand uit te leggen wat Lex voor deze club heeft betekend en dat is andersom niet anders", concludeert Van der Dussen.

Verheugd

Immers was snel overtuigd van het aanbod van de club uit zijn geboortestad. "De liefde voor het spelletje stroomt door mijn aderen, net als de liefde voor ADO Den Haag, de club waar ik zoveel mooie herinneringen heb. Toen ik te horen kreeg dat ze in mij de ideale persoon zagen voor deze nieuwe rol was ik zeer verheugd. Lang hoefde ik niet na te denken over dit aanbod, ondanks dat het een nieuwe rol voor mij is", aldus Immers.

Buitenlandse avonturen

Immers kende een prachtige carrière als speler. Hij begon bij ADO, vertrok daarna naar Feyenoord en werd verhuurd en uiteindelijk verkocht aan Cardiff City in Wales. Via Club Brugge kwam hij weer terug in zijn geboortestad, om daarna nog een uitstapje te maken naar NAC Breda. Inmiddels speelt hij al een tijdje bij de amateurs van Scheveningen, waarvoor hij in 49 wedstrijden negen keer scoorde.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen