Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

BILD wijst schuldige aan na stukgelopen deal tussen Isco en Union Berlin

BILD wijst schuldige aan na stukgelopen deal tussen Isco en Union Berlin

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Het had één van de grootste stunts van de winterse transferperiode moeten worden: de overgang van Isco naar Union Berlin. Alles wees erop dat de speler en club dinsdag met elkaar in zee zouden gaan, maar een late kink in de kabel zorgde ervoor dat de stekker uit de deal werd getrokken. BILD claimt te weten wie daar schuldig aan is.

Isco was al naar Berlijn afgereisd voor de medische keuring toen de deal klapte. Union Berlin kwam al snel met een statement. "We hadden Isco graag aangetrokken, maar hebben onze grenzen. Deze grenzen zijn in tegenstelling tot onze vorige afspraak overschreden, waardoor de transfer niet doorgaat", liet technisch directeur Oliver Ruhnert weten.

Het kamp-Isco had een andere lezing en wees met de beschuldigende vinger naar de Duitse club. "Tijdens de gesprekken kwamen we erachter dat onze onderhandelingspartner niet langer bereid was om binnen de eerder afgesproken kaders bewegen", vertelde een woordvoerder van Getifute, het sportmanagementbureau van superzaakwaarnemer Jorge Mendes.

Volgens BILD waren Isco en Union Berlin een contract voor anderhalf seizoen met een brutosalaris van ruim één miljoen euro plus een tekenbonus van anderhalf miljoen euro overeengekomen. Voor het seizoen 2023/24 zou de dertigjarige aanvallende middenvelder nóg een tekenbonus van anderhalf miljoen euro hebben geëist. Dit was niet afgesproken en werd geweigerd door Union Berlin, waarna de onderhandelingen werden afgebroken.

Isco werd opgeleid door Valencia en kwam via Málaga in 2013 terecht bij Real Madrid. Daar was hij jarenlang een vaste waarde, al lukte het hem nooit om voor een langere periode helemaal onbetwist te zijn. Afgelopen zomer tekende hij bij Sevilla, waar hij na het vertrek van trainer Julen Lopetegui en een ruzie met technisch directeur Monchi in december zijn contract liet ontbinden. Mogelijk ligt de toekomst van Isco in de Premier League: volgens The Times wil Everton hem halen als opvolger van de naar Newcastle United vertrokken Anthony Gordon. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd