Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

ED voorspelt mogelijke transferstrijd tussen PSV en Feyenoord

ED voorspelt mogelijke transferstrijd tussen PSV en Feyenoord

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 februari 2023 – Earnie Stewart staat als technisch directeur van PSV een drukke transferzomer te wachten, zo voorspelt het Eindhovens Dagblad. De nieuwe beleidsbepaler kan/moet volgens het regionale dagblad sowieso op zoek gaan naar vervanging of verversing voor vijf posities.

Allereerst zal er een nieuwe tweede doelman moeten worden aangetrokken, zo is de verwachting. Joël Drommel zal als zijn situatie niet verandert willen vertrekken. Deze winter toonden Spezia en Espanyol interesse in de keeper die PSV in 2021 nog 3,5 miljoen euro kostte. Een nieuwe rechtsback is ook gewenst. Jordan Teze kan beter uit de voeten als centrale verdediger dan aan de rechterkant, terwijl Phillipp Mwene 'in principe' een back-up is en Mauro Júnior zichzelf weer moet lanceren. De verhuurde Shurandy Sambo doet het goed bij Sparta Rotterdam. Is hij de beoogde basisspeler op de rechtsbackpositie, dan zal zijn in 2024 aflopende contract moeten worden verlengd.

Ook lijkt Stewart een nieuwe centrale verdediger naar Eindhoven te moeten halen. Er zijn er vijf (André Ramalho, Armando Obispo, Teze, Jarrad Branthwaite en Olivier Boscagli) die daar uit de voeten kunnen, maar geen van hen is 'een échte topverdediger of uitgesproken leider.' Het lijkt logisch dat PSV gaat doorselecteren en weer een grote naam gaat halen, zo klinkt het. Stefan de Vrij wordt genoemd als droomkandidaat. Zijn contract bij Internazionale loopt komende zomer af. Feyenoord gaat hem mogelijk ook proberen te strikken. PSV heeft deze winter geprobeerd Branthwaite definitief over te nemen van Everton, maar hij bleek te duur.

Zerrouki
Naar verwachting is Ibrahim Sangaré bezig aan zijn laatste maanden in dienst van PSV, wat betekent dat de Eindhovenaren de markt op moeten om een nieuwe controlerende middenvelder aan te trekken. 'Een interessant krachtenveld zal in Nederland kunnen ontstaan rond bijvoorbeeld Ramiz Zerrouki van FC Twente', stelt het Eindhovens Dagblad. Dat interessante krachtveld ontstaat dan omdat Zerrouki bovenaan het wensenlijstje van Feyenoord staat. De Rotterdammers ondernamen op Deadline Day nog een last minute-poging voor de controleur, maar konden wederom geen overeenstemming bereiken met Twente. PSV scout ook volop in het buitenland voor vers bloed.

Dat er komende zomer een minimaal een onbetwiste links- of rechtsbuiten, is volgens de regionale krant 'nu al logisch'. De Eindhovenaren namen deze winter afscheid van hun twee beste buitenspelers: Cody Gakpo en Noni Madueke, die beiden voor tientallen miljoenen de overstap naar de Premier League maakten. Voor de linkerkant werd op de laatste dag van de winterse transferperiode Thorgan Hazard gehaald. Afhankelijk van zijn prestaties en eventuele mogelijkheden, zou een langer verblijf een mogelijkheid kunnen zijn. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd