Eerste reactie vanuit Argentijns kamp op wangedrag Salt Bae

2 februari 2023, 13:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vanuit het Argentijnse kamp is voor het eerst gereageerd op het gedrag van chef-kok Nusret Gökçe, beter bekend als Salt Bae, na de WK-finale. Sergio Agüero had helemaal niet door wat er precies gebeurde, vertelt hij.

Salt Bae vloog op het veld spelers in de armen, poseerde naast hen, beet in een medaille en hield zelfs de WK-beker vast, wat volstrekt verboden is. Beelden waarop te zien was dat de spelers van Argentinië zich niet zo gemakkelijk voelden door de aanwezigheid van de Turkse kok, werden veel gedeeld op sociale media. 

Lees ookBizar gedrag na WK-winst Argentinië komt 'clown' Salt Bae duur te staan

"Ik las de reacties pas enkele dagen later. Op het moment zelf had ik niets door", vertelt Agüero anderhalve maand later aan Stake. "In de uren daarna ook niet. Wij waren iets aan het vieren waar we jarenlang naartoe hebben gewerkt. Daar zaten we veel te diep in om iets op te merken."

Agüero stopte zelf in december 2021 vanwege een hartritmestoornis, maar was wel mee met de Argentijnse selectie naar Qatar. "Ik voelde me wel een deel van de selectie. Mijn teamgenoten zorgden daar ook voor", legt hij uit. "Hoewel ik niet op het veld stond, kon ik er op mijn manier zijn voor de spelers. Ik kon eraan bijdragen dat de sfeer in de kleedkamer zo goed mogelijk was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zijn allemaal zelf verantwoordelijk voor het over het paard tillen van die ‘kok’. En nu haalt i gekke kapriolen uit, omdat i zo is gek gemaakt, en voelde ze zich ongemakkelijk. 😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen