Ten Hag naar Wembley, nachtmerrie Mbappé en PSV geeft gas voor Simons | FCUpdate Recap

2 februari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 1 februari 2023, 23:41

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 1 februari.

Ten Hag speelt op 26 februari voor zijn eerste prijs met United

Erik ten Hag heeft zich met Manchester United geplaatst voor de finale van de League Cup. De ploeg van de Nederlandse trainer won woensdagavond met 2-0 van Nottingham Forest, wat na de 0-3 zege in de heenwedstrijd ruim voldoende was om door te stoten naar de eindstrijd. Daarin zal Manchester United het opnemen tegen Newcastle United. De finale wordt op 26 februari gespeeld. Hele artikel lezen? Klik hier!

'PSV wil contract Simons openbreken zónder lage PSG-clausule'

PSV hoopt het contract van Xavi Simons zo snel mogelijk op te waarderen en te verlengen. De middenvelder, die dit seizoen veel indruk maakt, ligt nog tot 2027 vast maar heeft een clausule in zijn contract staan. De Eindhovenaren willen de terugkoopclausule van Paris Saint-Germain maar al te graag laten vervallen. Hele artikel lezen? Klik hier!

Nachtmerrie voor Mbappé: spits mist twee penalty's en loopt blessure op

De wedstrijd van Kylian Mbappé tegen Montpellier is er een die de aanvaller snel wil vergeten. De Franse spits faalde in de openingsfase twee keer vanaf de strafschopstip, waarna hij naar twintig minuten spelen ook nog eens geblesseerd naar de kant moest. Hele artikel lezen? Klik hier!

'Ziyech is witheet en wilde zelf meebetalen aan transfer naar PSG'

Hakim Ziyech is woedend over de manier waarop zijn transfer naar Paris Saint-Germain in het water is gevallen. De aanvaller leek hard op weg naar Parijs, maar geklungel van zijn huidige werkgever Chelsea gooide roet in het eten. Ziyech en PSG zijn niet te spreken over de Londenaren. Hele artikel lezen? Klik hier!

Feyenoord krijgt tik in titelstrijd; middenvelder mist zware duels

Feyenoord kan de komende weken geen beroep doen op Sebastian Szymanski. De aanvallende middenvelder heeft in de uitwedstrijd tegen FC Twente een knieblessure opgelopen. Zodoende mist hij een aantal belangrijke wedstrijden van de koploper van de Eredivisie. Hele artikel lezen? Klik hier!

RKC overleeft Spaanse wereldgoal en meldt zich in linkerrijtje

RKC Waalwijk heeft woensdagavond drie punten overgehouden aan de inhaalwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-1). Doelpunten van Mats Seuntjens, Michiel Kramer en Yassin Oukili bezorgden de ploeg van trainer Joseph Oosting de volle buit. De Waalwijkers stijgen door de overwinning naar de negende plaats in de Eredivisie, terwijl Go Ahead blijft steken op de twaalfde plek. Hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen