Nieuwkoop legt druk op schouders Van Bommel voor return in beker

1 februari 2023, 22:35

Bart Nieuwkoop heeft er met een late treffer voor gezorgd dat Union Sint-Gillis met een been in de Belgische bekerfinale staat. Het Antwerp van Mark van Bommel werd in de slotfase verslagen, waardoor er veel druk op zijn ploeg komt te staan in aanloop naar de return.

Het bekeraffiche tussen Union Sint-Gillis en Antwerp was een ontmoeting tussen de nummers twee (Union Sint-Gillis) en drie (Antwerp) van België. De ploeg uit Brussel had licht de overhand in eigen huis, aangezien de bezoekers uit Antwerpen in de hele wedstrijd geen schot op goal wisten te lossen.

Desondanks leek de formatie van Mark van Bommel er een remise uit te slepen, wat geen slechte uitgangspositie zou zijn in aanloop naar de return in Antwerpen, maar dat ging in de slotfase mis. Oud-Feyenoorder Bart Nieuwkoop dompelde Antwerp in rouw met een treffer in de 87e minuut van de wedstrijd.

Die klap kwam The Great Old niet meer te boven in de laatste paar minuten, waardoor een zware return wacht in de halve finale van de Belgische beker. In eigen huis zal Antwerp begin maart met twee goals verschil moeten afrekenen met Union Saint-Gillis om de finale van de Croky Cup te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen