Nachtmerrie voor Mbappé: spits mist twee penalty's en loopt blessure op

1 februari 2023, 21:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De wedstrijd van Kylian Mbappé tegen Montpellier is er een die de aanvaller snel wil vergeten. De Franse spits faalde in de openingsfase twee keer vanaf de strafschopstip, waarna hij naar twintig minuten spelen ook nog eens geblesseerd naar de kant moest.

Na zeven minuten spelen kregen de Parijzenaren een strafschop op bezoek bij Montpellier, nadat Sergio Ramos onderuit werd gehaald. Mbappé legde aan, maar zag zijn inzet gekeerd worden door Benjamin Lecomte. Omdat de doelman niet met een voet op de doellijn was gebleven, mocht de Franse sterspeler opnieuw anleggen. Ook in tweede instantie kwam Lecomte als winnaar uit de strijd.

Tot overmaat van ramp oest Mbappé na ruim twintig minuten gespeeld te hebben ook nog het veld te verlaten. De aanvaller raakte geblesseerd, waardoor het voor hem een rampavond werd in Montpellier. Mbappé was niet de enige die geblesseerd uitviel, want ook Sergio Ramos moest in het eerste bedrijf naar de kant.

De zorgen zullen toenemen bij PSG, aangezien over twee weken het Champions League-duel met Bayern München voor de deur staat. In de komende dagen zal moeten blijken hoe ernstig de blessure van Mbappé, maar ook die van Ramos, is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen