Domper voor Blind: Nagelsmann laat Cancelo als linksback debuteren

1 februari 2023, 20:00

Ook in het bekerduel tegen het Duitse FSV Mainz 05 moet Daley Blind het doen met een reserverol. In de verschillende Duitse media werd gesproken over een basisplek voor de van Ajax overgekomen verdediger in het duel voor de DFB-Pokal, maar trainer Julian Nagelsmann kiest ervoor om nieuwkomer João Cancelo als linksback op te stellen.

Met de komst van Cancelo, die pas vlak voor het eindigen van de transfermarkt werd gepresenteerd, wist Daley Blind al dat hij er een extra concurrent bij ging krijgen. Dat Cancelo direct al in de basis start lag niet in de lijn der verwachting, aangezien de verdediger pas net gepresenteerd is in München.

Doordat Nagelsmann Cancelo opstelt als linksback lijken de kansen op speelminuten voor Blind in het shirt van Bayern München steeds minder te worden. Met Ryan Gravenberch zal de linksback het duel vanaf de bank gaan bekijken, terwijl Matthijs de Ligt wel zijn opwachting maakt in de basis.

Bayern München zit momenteel in een lastige fase. De laatste drie competitiewedstrijden werden allemaal met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor de concurrentie een stuk dichterbij is gekomen. Op bezoek in Mainz hoopt Der Rekordmeister te laten zien dat er ook nog gewonnen kan worden in het jaar. De winnaar van dit bekerduel plaatst zich voor de achtste halve finale van de DFB-Pokal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen