Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Fiorentina ziedend op Xavi wegens handelwijze in Amrabat-deal'

'Fiorentina ziedend op Xavi wegens handelwijze in Amrabat-deal'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 februari 2023 – Fiorentina is niet te spreken over de manier waarop FC Barcelona en hoofdtrainer Xavi te werk zijn gegaan om Sofyan Amrabat over te nemen. Vooral Xavi moet het ontgelden, aangezien hij zich volgens La Viola op een vervelende manier met de onderhandelingen tussen de twee clubs heeft bemoeid.

Dat meldt II Corriero dello Sport althans. Volgens de Italiaanse krant zou de Xavi op de laatste dag van de transfermarkt meerdere keren telefonisch contact hebben opgezocht met Amrabat, die zelf graag de overstap naar de koploper van Spanje had gemaakt. Dit gebeurde zonder toestemming van Fiorentina, waardoor de club baalt van de handelwijze van FC Barcelona.

Fiorentina, dat op een teleurstellende twaalfde plek staat in de Serie A, zou de Catalanen onder meer een gebrek aan professionaliteit verwijten. Tegelijkertijd baalt FC Barcelona flink van het mislopen van Amrabat, die een welkome versterking zou zijn geweest in de strijd om de landstitel. Het aanbod, een huursom van vier miljoen euro en een verplichte koopoptie van 36 miljoen, werd door Fiorentina resoluut naar de prullenbak verwezen.

Reserve tegen Torino
Amrabat liet gedurende de onderhandelingen ook van zich horen door op Instagram een statement te maken, maar ondertussen ook niet op de training te verschijnen. Voor de middenvelder, die op het WK in Qatar enorm veel indruk maakte, was het mislopen van de stap naar Camp Nou wel even een tik. Echter is het met Fiorentina direct uitgesproken, maar start de 26-jarige middenvelder woensdagavond nog niet in de basis tegen Torino. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd