'Vrouw van Dani Alves weet genoeg na beschuldigingen'

1 februari 2023, 16:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De problemen stapelen zich op voor Dani Alves. De rechtsback zit nog vast in Spanje op verdenking van verkrachting en ligt inmiddels ook in scheiding met zijn vrouw, zo melden diverse media in Spanje. Zijn vrouw Joana Sanz zou de aantijgingen jegens haar man inmiddels geloven.

Het 29-jarige model verwijderde vorige week alle foto's van haar Instagram-account waarop ze samen met Alves te zien was. Ze zou lang hebben nagedacht en tot de conclusie zijn gekomen dat ze het verhaal van het vermeende slachtoffer gelooft. Ze heeft aan een jurist laten weten te willen scheiden van Alves, zo schrijven de kranten. Het moet op die manier, omdat Alves zou hebben afgezien van een fysiek gesprek in de gevangenis.

Het nieuws over de scheiding is opvallend, want eerder sprak Sanz nog haar steun uit voor haar man. 'Ik weet wie mijn man is en weet hoe respectvol hij is', zei ze in een tv-programma van Antena 3. Ook plaatste ze een foto op Instagram waarop ze de hand van Alves vasthield, met de tekst 'samen'. Later verwijderde ze dus alle foto's met Alves. Dana Dinorah, de ex-vrouw van de verdediger, liet eerder al weten de beschuldigingen niet te kunnen geloven.

Nadat de Spaanse kranten schreven dat Sanz de beschuldigingen jegens haar man gelooft, plaatste ze zelf een bericht op Instagram. 'Ik wil duidelijk maken dat ik niet heb gesproken met de media of met een journalist', schreef ze. 'Als ik iets te melden heb, dan zal ik dat doen via mijn socialmediakanalen. Al het andere is speculatie. Ik waardeer de zorgen, maar er is een proces gaande dat niet verstoord moet worden.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen