Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ancelotti en Real deden geen aankopen: "Met een goede planning hoeft dat niet"

Ancelotti en Real deden geen aankopen: "Met een goede planning hoeft dat niet"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 februari 2023 – Waar veel Premier League-clubs ongekende bedragen uitgaven in de winterse transferperiode, was het de afgelopen maand opvallend rustig in Madrid. Regerend Champions League-kampioen Real besloot om geen aankopen te doen en met de huidige selectie voor de prijzen te strijden. Trainer Carlo Ancelotti heeft in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Valencia uitleg gegeven over het beleid van zijn club.

Op de persconferentie licht Ancelotti toe dat het transfergeweld in Engeland hem weinig zorgen baart. Zijn club besloot om deze winter geen aankopen te doen. "Daar was voor ons ook geen reden toe. Met een goede planning hoef je niet halverwege het seizoen de markt op te gaan", sneert hij richting de Premier League-clubs.

Hoewel zijn team zich op sportief gebied zeker kan meten met de Engelse clubs, begint het financiële onderscheid met de rest van Europa te groeien. Zo gaf Chelsea alleen afgelopen winter al een bedrag van 326 miljoen euro uit, wat meer is dan de hele Bundesliga, Serie A, La Liga en Ligue 1 samen. "We weten allemaal waardoor dat is ontstaan: door de torenhoge opbrengsten uit de televisierechten in Engeland. De hele Gemenebest volgt de Premier League op de voet. Dat geeft hen een enorm voordeel. Maar toch, in Europa zal de concurrentie voor de Engelse clubs niet verdwijnen", stelt de ervaren trainer.

Real-legendes naar het Midden-Oosten
Verder ging Ancelotti ook nog in op de toekomst van zijn meer ervaren spelers. Onder meer Luka Modric (37) en Karim Benzema (35) worden steeds regelmatiger in verband gebracht met een overstap naar het Midden-Oosten, waar veel geld te verdienen valt. Ancelotti zelf moet lachen wanneer hem gevraagd wordt wat hij vindt van de lucratieve aanbiedingen. "Dat zou ik niet weten, ik hoop ook niet dat het zo ver komt. Real-legendes zouden hun carrière moeten afsluiten bij Real Madrid", aldus Ancelotti. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd