Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord krijgt tik in titelstrijd; middenvelder mist zware duels

Feyenoord krijgt tik in titelstrijd; middenvelder mist zware duels

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 februari 2023 – Feyenoord kan de komende weken geen beroep doen op Sebastian Szymanski. De aanvallende middenvelder heeft in de uitwedstrijd tegen FC Twente een knieblessure opgelopen. Zodoende mist hij een aantal belangrijke wedstrijden van de koploper van de Eredivisie.

Feyenoord komt woensdagmiddag zelf met het nieuws dat de international van Polen er voorlopig niet bij is. Het is echter niet bekend hoelang de 23-jarige linkspoot afwezig zal zijn. Er wordt op de clubwebsite alleen gesproken van enkele weken. Dat maakt de druiven voor trainer Arne Slot overigens niet minder zuur. Hij speelt de komende tijd met zijn ploeg onder meer tegen PSV, sc Heerenveen en AZ.

Lees ook: Feyenoord slaat toch slag en legt 'makkelijk scorende spits' vast

Szymanski wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van Dinamo Moskou. De Rotterdammers hebben een optie tot koop van zo'n tien miljoen euro in die constructie laten opnemen. Het is dus de vraag of men in Rotterdam-Zuid van plan is de smaakmaker langer te binden. Szymanski speelde tot op heden al 24 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin was hij goed voor zeven doelpunten en fungeerde hij vijf keer als aangever.

Transfermarkt
De blessure van Szymanski is slecht nieuws voor Slot, die graag nog een extra middenvelder naar De Kuip had gehaald. Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Thomas van den Belt (PEC Zwolle) bleken echter niet haalbaar tijdens de winterse transferperiode. Van den Belt maakt naar alle waarschijnlijkheid komende zomer zijn entree bij Feyenoord. Het snelle herstel van Quinten Timber, die weer helemaal fit is, komt dus extra goed uit.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd