Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mooi nieuws: 'Wijnaldum doorstaat eerste training, rentree lonkt'

Mooi nieuws: 'Wijnaldum doorstaat eerste training, rentree lonkt'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 januari 2023 – Georginio Wijnaldum zit in de laatste fase van zijn revalidatie. De 32-jarige middenvelder zou zelfs op korte termijn zijn rentree kunnen gaan maken in de wedstrijdselectie van zijn club AS Roma. Volgens Italiaanse media heeft Wijnaldum zijn eerste groepstraining sinds zijn blessure met succes doorstaan. 

Afgelopen zomer verruilde Wijnaldum Paris Saint-Germain voor het AS Roma van José Mourinho, maar lang heeft hij daar nog niet van kunnen genieten. Kort na de eerste Serie A-wedstrijd van het seizoen brak hij op de training van zijn club zijn scheenbeen. Die blessure kostte de oud-speler van onder meer Feyenoord, PSV en Liverpool het WK in Qatar. 

Volgens La Gazzetta dello Sport maakt Wijnaldum mogelijk woensdagavond al deel uit van de wedstrijdselectie van Roma, dat het in de Coppa Italia gaat opnemen tegen Cremonese. Mocht dat duel toch te vroeg komen dan zou Wijnaldum komend weekend zijn rentree alsnog kunnen maken in de competitiewedstrijd met Empoli .

Koeman en Van Gaal
De rentree van Wijnaldum is goed nieuws voor Ronald Koeman en het Nederlands elftal. Wijnaldum behoorde in de eerste periode van de bondscoach tot de vaste waarden in Oranje maar verdween onder Koeman's opvolger Louis van Gaal uit de selectie. "Hij heeft niet geleverd", sprak Van Gaal destijds over Wijnaldum die bij Paris Saint-Germain maar weinig aan spelen toekwam. Onder Koeman hoopt Wijnaldum zijn plek in Oranje terug te veroveren. De eerste selectie van Koeman volgt in maart, als Oranje het in de EK-kwalificatie opneemt tegen Frankrijk en Gibraltar. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd