Feyenoord biedt Patrik Walemark aan bij competitiegenoten

31 januari 2023, 17:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Patrik Walemark zit er in de sloturen van de winterse transferperiode mogelijk nog een transfer in het vat. De 21-jarige Zweedse buitenspeler is door Feyenoord aangeboden bij FC Emmen, zo vertelt clubwatcher Martijn Krabbedam van Voetbal International bij de Dick Voormekaar Podcast.

Walemark komt bij Feyenoord minder aan spelen toe dan hij zou willen. In principe is hij na Igor Paixão, Oussama Idrissi, Javairô Dilrosun en Alireza Jahanbakhsh de vijfde keuze op de vleugels. Dit seizoen kwam Walemark in twintig officiële wedstrijden in actie voor Feyenoord, waarvan slechts vijf keer als basisspeler.

Eerder maakte 1908.nl bekend dat Feyenoord een verhuur van Walemark zou overwegen. De Rotterdammers zouden de aanvaller alleen willen stallen bij een club die net op of onder hetzelfde niveau speelt. Afgelopen zomer was een tijdelijk vertrek van de vleugelspeler geen optie, maar inmiddels denkt men in De Kuip daar anders over.

Geen Redan

Walemark, die een jaar geleden voor ruim drie miljoen euro overkwam van BK Häcken, zou bij Emmen bij de nummer zestien van de Eredivisie terechtkomen. De degradatiekandidaat hoopte zich deze Deadline Day (ook) te versterken met Daishawn Redan, maar Hertha BSC wil volgens RTV Drenthe de aanvaller plots alleen nog maar verkopen in plaats van verhuren.

Sparta Rotterdam

FC Emmen is niet de enige club uit de Eredivisie die Walemark eventueel kan overnemen van Feyenoord. Volgens 1908.nl heeft Feyenoord de vleugelspeler ook aangeboden bij Sparta Rotterdam. 'De deal is nog niet gevorderd', klinkt het. Daar kan in de laatste uren van deze transferperiode nog wel verandering in komen. Sparta Rotterdam staat op het punt Sven Mijnans te verkopen aan AZ. Mocht die deal beklonken zijn, kan Walemark nog in beeld komen als tijdelijke vervanger van Mijnans.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen