Verrassende last-minute poging van Feyenoord lijkt te mislukken

31 januari 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De last-minute poging van Feyenoord om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente lijkt te stranden. De 24-jarige middenvelder mag volgens 1908.nl alleen nog voor een 'extreem bod van meer dan tien miljoen euro' weg en de Rotterdammers hebben dat geld niet in kans. De transfer zou zodoende niet doorgaan.

Feyenoord heeft deze transferperiode meerdere pogingen ondernomen om Zerrouki in te lijven. Een deal werd niet gesloten, daar de Rotterdammers niet wilden voldoen aan de vraagprijs van Twente. Feyenoord leek de winterse komst van Zerrouki uit het hoofd te hebben gezet, maar deze dinsdagmorgen werd bekend dat er toch nog een poging wordt ondernomen om de international van Algerije over te nemen van de competitiegenoot.

Het lijkt er inmiddels op dat het Feyenoord toch niet gaat lukken om een deal te sluiten. 'It's not happening', schrijft 1908.nl op Twitter. In de loop van de dag zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid komen over de ultieme poging van Feyenoord. Jan Streuer, de technisch directeur van Twente, gaat in de loop van de dag reageren op het nieuws rond Zerrouki. Eerder schreef de NOS dat Streuer de laatste toenadering van Feyenoord serieus neemt en niet op voorhand 'nee' zegt.

Van den Belt

Feyenoord hoopt zich op de allerlaatste dag van de winterste transferperiode ook te versterken met Thomas van den Belt. De Rotterdammers hebben naar verluidt al een persoonlijk akkoord bereikt met de 21-jarige smaakmaker van PEC Zwolle. De clubs zijn nog met elkaar in gesprek over de transfervoorwaarden. De Zwollenaren willen Van den Belt liever niet verkopen, maar Feyenoord blijft op zijn handtekening jagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen