Erik ten Hag krijgt teleurstellende mededeling van Manchester United

31 januari 2023, 11:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op de laatste transferdag komen er geen nieuwe spelers meer voor de selectie van Erik ten Hag. Deze winter heeft Manchester United alleen Wout Weghorst kunnen huren en daar komt niets meer bij. De Nederlandse coach hoopte dat hij nog wat meer spelers kon verwelkomen in Manchester, maar hier gaan de Glazers niet op in.

Afgelopen zomer was het nog wel een drukke transferzomer voor de ex-trainer van Ajax. Hij kwam zelf naar het rode gedeelte van Manchester, maar de trainer nam ook wat spelers mee. Zo nam hij vanuit Ajax de spelers Lisandro Martinez en Antony mee en vanuit Feyenoord werd Tyrell Malacia meegenomen. Een drukke transferzomer zorgt dus niet voor een drukke transferwinter.

Wout Weghorst is de enige speler die deze winter is overgekomen en dat is ook nog eens op huurbasis. De Nederlandse spits speelde tot nu toe veel wedstrijden en er werd door hem één goal gemaakt. Geen opvallende statistieken voor de spits, maar wel opvallend in vergelijking met waar hij vandaan komt. Bij Burnley kon hij namelijk geen potten breken en iedereen vond het een opvallende transfer. De spits heeft hele andere kwaliteiten in vergelijking met zijn voorganger Cristiano Ronaldo, toch krijgt de Nederlander positieve kritieken.

Lees ookTen Hag maakt zich zorgen: Eriksen verlaat stadion op krukken

Vertrekkers Manchester United

Ondanks dat er volgens Ten Hag nog extra mensen bij moeten, draait de ploeg wel lekker in de Premier League. Op dit moment staat Manchester United op een gedeelde vierde plek met Newcastle United en daar wordt de Champions League mee behaald. Iets wat afgelopen jaar niet is gelukt, maar iedereen wil altijd meer behalen. De vraag is wel of Anthony Elanga daar nog bij is: ESPN-journalist Samuel Marsden schrijft dat FC Barcelona zijn komst overweegt. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen