Ajacied met 163 Eredivisie-minuten weigert Franse aanbieding

31 januari 2023, 11:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Florian Grillitsch heeft vlak voor het het sluiten van de winterse transfermarkt de kans laten liggen om Ajax te verlaten, zo meldt Voetbal International. De 27-jarige middenvelder kon zijn carrière voortzetten bij Olympique Lyon, maar heeft een aanbieding van de nummer negen van de Ligue 1 naast zich neergelegd. Grillitsch wil het seizoen namelijk afmaken bij Ajax.

De Amsterdammers ontvingen recentelijk een Frans bod van twee miljoen euro op Grillitsch. De transfersom had door bonussen nog kunnen oplopen tot drie miljoen euro. Een eventuele deal klapte omdat Grillitsch het niet zag zitten om bij Lyon aan de slag te gaan. De Oostenrijkse middenvelder gaat voor zijn kansen bij Ajax, waar hij kortgeleden de groepstraining heeft hervat na een lichte blessure.

Van een succesvolle samenwerking tussen Grillitsch en Ajax is vooralsnog geen sprake. De 35-voudig international van Oostenrijk speelde tot dusver nog maar 163 minuten in de Eredivisie. Mogelijk lonkt er meer speeltijd voor Grillitsch nu Edson Álvarez als centrale verdediger wordt gebruikt. Grillitsch is een controlerende middenvelder die goed uit de voeten kan op de 'oude' positie van zijn Mexicaanse teamgenoot.

Optie in contract

Grillitsch vertrok afgelopen zomer bij 1899 Hoffenheim en werd vervolgens transfervrij binnengehaald door Ajax. Zijn contract in de Johan Cruijff ArenA loopt komende zomer af, maar de Amsterdammers hebben de optie om de samenwerking met twee jaar te verlengen. Eerder kwam Grillitsch ook uit voor Werder Bremen.

Lees ookEen uitgaande huurtransfer bij Ajax aanstaande

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had een gouden deal geweest voor Ajax en speler zelf. Een speler die transfervrij was binnen komen lopen nog verkopen voor miljoenen en ook nog voor een speler die totaal geen kans maakt om bij Ajax aan spelen toe te komen. Ik snap die jongen ook niet. Dan heb je toch totaal geen goed zicht op je situatie en de kans die je krijgt? Of hij moet bij Ajax zo'n hoog salaris krijgen dat hij niet wil inleveren voor nog een half jaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen