Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Fledderus reageert op massale kritiek: "Er wordt gezocht naar schuldigen"

Fledderus reageert op massale kritiek: "Er wordt gezocht naar schuldigen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

31 januari 2023 – Mark-Jan Fledderus begrijpt dat de supporters van FC Groningen uiterst ontevreden zijn over de huidige gang van zaken. De Groningers staan er belabberd voor in de Eredivisie en zullen de komende maanden alle zeilen moeten bijzetten om degradatie te voorkomen. Fledderus begrijpt dat hij de gebeten hond is nu het niet gaat zoals gehoopt, maar van opstappen wil de technisch directeur niets weten.

De supportersvereninging van FC Groningen zegde begin dit jaar het vertrouwen op in Fledderus. In een brief, die afgelopen weekend pas werd gepubliceerd, staat dat men geen vertrouwen meer heeft in de technisch directeur. "Het is niet leuk. Maar laten we duidelijk zijn: we zitten in een crisis. Dan gebeuren dit soort dingen", reageert Fledderus bij de NOS. Eens is hij niet met de boodschap in de brief. "Ik ken de inhoud van de brief niet uit mijn hoofd. Maar zoals ik hem nu 'voor de bril' heb, kijk ik anders naar de inhoud. Dat lijkt me logisch."

Dat men teleurgesteld is in de sportieve resultaten, begrijpt Fledderus wel. "Zo werkt het nou eenmaal in de wereld. Dan wordt er gezocht naar schuldigen. Ik ben verantwoordelijk ", aldus de td. Groningen verloor de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie en is daardoor afgezakt naar de laatste plaats. Recentelijk werden pijnlijke nederlagen geleden tegen directe concurrenten Excelsior (1-0), SC Cambuur (0-1) en FC Volendam (3-2). Ook blameerden de Groningers zich in de KNVB Beker tegen Spakenburg.

Om een sportieve ommekeer te bewerkstelligen, trok Groningen deze winter al vier spelers aan: Johan Hove, Mads Bech Sørensen, Aimar Sher en Matej Chalus. Een vijfde aanwinst is op komst. "We zijn druk bezig met een aanvallende versterking. Dat lijkt de goede kant op te gaan", aldus Fledderus, die ondanks de hevige kritiek op zijn functioneren geen rekening houdt met een vertrek. "Ik richt mij op de zaken waar ik invloed op heb."

Fraudezaak
Niet alleen op sportief, ook op bestuurlijk vlak rommelt het bij Groningen. Het Dagblad van het Noorden heeft bekendgemaakt dat twee van de drie topbestuurders van de stichting FC Groningen Beheer BV (de enige aandeelhouder van de club) zijn opgestapt. Het gaat om Edward Wielens en Martin Robaard, die in verband worden gebracht met een fraudezaak. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd