Ziyech landt in Parijs als onderdeel van megapack Paris Saint-Germain

31 januari 2023, 08:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De overgang van Hakim Ziyech naar Paris Saint-Germain is zo goed als in kannen en in kruiken. Nadat de deal maandagavond aan het rollen kwam, is de international van Marokko dinsdagochtend op Deadline Day gesignaleerd in Parijs. Als de medische keuring en laatste details geen problemen opleveren, dan tekent hij voor de rest van dit seizoen als speler van PSG.

Daarmee wordt de ijzersterke rechterkant van Marokko op het WK in Qatar herenigd in Parijs, waar Achraf Hakimi ook nog altijd onder contract staat. La Parisien weet dat Ziyech al in de hoofdstad van Frankrijk is, in afwachting van het gladstrijken van de laatste transfersdetails. Daarin heeft de oud-Ajacied al genoeg vertrouwen om over te vliegen. Ziyech kan worden gezien als de vervanger van de naar Wolverhampton Wanderers vertrokken Pablo Sarabia.

Het moet niet de enige knaller worden van de koploper van Frankrijk op Deadline Day, volgens diverse bronnen zou PSG ook een hernieuwde poging doen om Milan Skriniar per direct over te nemen van Internazionale. De verdediger heeft na dit seizoen een aflopend contract en lijkt dan sowieso over te stappen naar Paris Saint-Germain, dus als Internazionale nog een zakcentje aan hem wil overhouden, moet het alsnog meewerken aan een deal. Op sportieve gronden is het echter logischer dat Inter hem niet laat gaan.

Lees ook: 'Stunttransfer Amrabat naar FC Barcelona

Transfers Chelsea

Het vertrek van Ziyech geeft Chelsea de mogelijkheid om opnieuw te kijken naar inkomende transfers. Ondanks dat er al voor meer dan tweehonderd miljoen euro werd geïnvesteerd, willlen The Blues nog een middenvelder erbij halen. Enzo Fernandes (Benfica) is volgens transferspecialist Fabrizio Romano nog altijd in beeld, terwijl The Guardian weet dat ook Moisés Caicedo in de belangstelling staat. Daarmee willen ze koploper Arsenal – dat op hun beurt weer belangstelling heeft voor Chelsea's Jorginho – aftroeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen