PSV ambitieus: twee 'topaanwinsten' aanstaande én mogelijk buitenkansje

31 januari 2023, 08:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV hoopt op de slotdag van de transfermarkt in elk geval een inkomende dubbelslag te slaan. Vooralsnog gingen er behalve Fábio Silva vooral spelers weg uit Eindhoven, maar op Deadline Day moet de weg andersom ook weer eens bewandeld worden. Het Eindhovens Dagblad weet dat er wordt gekoerst op twee 'topaanwinsten' voor PSV.

Dat zouden Thorgan Hazard en Patrick van Aanholt moeten worden, zo meldt de ochtendkrant dinsdag. Om die deals te realiseren moet PSV echter nog wel 'vol aan de bak', waarbij het gaat in het geval van Hazard om een huurdeal met optie tot koop. Wat het nog enigszins diffuus maakt, is dat eigenaar Borussia Dortmund liever een verplichte optie tot koop in de verbintenis opneemt.

Hazard zelf wil liever naar PSV dan naar Everton, dat ook belangstelling zou hebben. Het enige lastige bij Van Aanholt is dat hij zijn contract bij Galatasaray nog moet zien af te kopen in de slotfase van de transfermarkt. Hij wordt de opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrekkende Phillipp Max, waar Hazard als opvolger gezien kan worden van Cody Gakpo. Van Aanholt speelde in de jeugdopleiding ook al voor PSV.

Lees ook: PSV ligt dwars en veegt eerste bod van Paris Saint-Germain van tafel

Transfers PSV

Daarmee is de kous op de slotdag nog niet af, want ook de zeventienjarige Roger Fernandes van Sporting Portugal is aangeboden. De jonge buitenspeler kwam al uit in de hoofdmacht van de topclub, maar valt inmiddels buiten de boot. PSV heeft nog niet doorgepakt rondom hem, maar dat zou nog kunnen veranderen als Paris Saint-Germain doorpakt in de interesse rond Johan Bakayoko. Volgens Het Nieuwsblad werd een eerste bod op hem afgewezen. Eerder trokken onder anderen Gakpo, Noni Madueke en Yorbe Vertessen de deur al achter zich dicht in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je het PSV van nu qua aankoopbeleid vergelijkt met Ajax dan is de laatste stuurloos en in de war. Het huidige spelersbestand is rijp (veeg) teken voor een 3e of 4e plaats. Jammer. Dan maar PSV, Feyenoord en AZ maar de titel of de 2e plaats gunnen. Ajax is kapot en zal de komende seizoenen voorlopig ook zo blijven, geen vertrouwen meer in de spelers: Taylor=matig, Berghuis=kan niet meer beter worden, Tadic=oud en bejaard, Bergwijn=miskoop, Klaassen=bankzitter en ga zo maar door.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen