'Verbazing bij Feyenoord over Zerrouki, update rond middenvelders'

31 januari 2023, 08:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord zou toch niet bezig gaan met de komst van FC Twente-midenvelder Ramiz Zerrouki. De Rotterdammers zouden volgens Voetbal International op Deadline Day een vernieuwde laatste poging doen voor de Algerijn, maar het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl spreekt dat bericht duidelijk tegen.

'Volgens betrokkenen zal er vanuit Feyenoord vooralsnog géén nieuwe toenadering zijn gezocht om een nieuwe poging te ondernemen voor Zerrouki', schrijft het medium, dat daarmee het gerucht tegenspreekt. De enige middenvelder die mogelijk nog wel naar De Kuip komt, is Thomas van den Belt. De speler van PEC Zwolle wil zelf graag per direct naar Feyenoord, maar kan in de komende zomer voor 800.000 euro overkomen.

Bij FC Twente gaat technisch directeur Jan Streuer pas in de middag reageren op de geruchten rond Zerrouki, waardoor er vanuit Enschede nog geen duidelijkheid komt. Met Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) stond er nog een middenvelder uit de Nederlandse competities in de belangstelling, maar rond hem heeft Feyenoord niet doorgepakt, waardoor AZ nog altijd hoopt om met hem aan de haal te gaan, zo weet VI.

Lees ook: 'Feyenoord meldt zich toch weer bij FC Twente voor Zerrouki'

Transfers Feyenoord

Tot dusver was het relatief rustig in het Feyenoord-kamp wat transfers betreft: alleen Neraysho Kasanwirjo werd gehaald van FC Groningen en daartegenover stond het vertrek van de overbodige linksachter Fredrik Bjørkan en de talentvolle Noah Naujoks. Door de blessure van Gernot Trauner wil Arne Slot nog graag wat spelers erbij krijgen, bijvoorbeeld op het middenveld: dan zou Lutsharel Geertruida zich volledig op de achterhoede kunnen focussen als vervanger van Trauner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen