Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Feyenoord meldt zich toch weer bij FC Twente voor Zerrouki'

'Feyenoord meldt zich toch weer bij FC Twente voor Zerrouki'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 januari 2023 – Feyenoord hoopt op de slotdag van de transfermarkt toch nog zaken te kunnen doen met FC Twente. Ramiz Zerrouki moet alsnog de stap naar Rotterdam gaan maken, nadat een overgang afgelopen maand tot twee keer toe niet doorging. Zerrouki ziet de transfer naar Feyenoord wel zitten. 

Dat melden onder meer Voetbal International en 1908.nl maandagavond. Zerrouki staat al langer op het verlanglijstje van Feyenoord, dat inmiddels van plan zou zijn om het eigen transferrecord te verbreken. Twente kan in dat geval acht miljoen euro ontvangen voor de middenvelder, die nog tot medio 2024 onder contract staat in De Grolsch Veste. Hij wil Enschede graag achter zich laten voor een avontuur bij de koploper van de Eredivisie en hoopt dat Twente in gesprek gaat met Feyenoord.

Lees ook: 'PSV haalt aanwinst dinsdag binnen; ook andere Belg op lijstje'

Twente zal echter niet zomaar meewerken aan een vertrek van de sterkhouder. Feyenoord klopte al meerdere keren tevergeefs aan bij de club, maar trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer willen een belangijke schakel als Zerrouki niet halverwege het seizoen laten gaan. Afgelopen zondag speelden Twente en Feyenoord nog tegen elkaar in de Eredivisie. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op de ranglijst is het verschil tussen beide titelkandidaten momenteel zes punten.

Thomas van den Belt
Niet alleen Zerrouki moet naar Rotterdam komen. Thomas van den Belt staat ook nog altijd op de radar van Feyenoord, dat hem maandagavond nog zag scoren namens PEC Zwolle. Dat deed hij in de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Roda JC. De 21-jarige middenvelder wil, net als Zerrouki, dolgraag naar De Kuip en hoopt dat de clubs eruit gaan komen. Sven Mijnans van Sparta Rotterdam werd eveneens in verband gebracht met een transfer naar Feyenoord. Hij lijkt echter te kiezen voor een avontuur bij AZ.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd