Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heerenveen heeft toch beet en haalt Bruma terug naar Nederland

Heerenveen heeft toch beet en haalt Bruma terug naar Nederland

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 januari 2023 – Jeffrey Bruma keert in het shirt van sc Heerenveen terug op de Nederlandse velden. De 31-jarige centrumverdediger komt transfervrij over van Kasimpasa, waar het contract van de routinier werd ontbonden. Bruma zette zijn handtekening onder een contract tot komende zomer.

Bruma speelde tussen 2013 en 2016 drie seizoenen bij PSV. Met de Eindhovenaren werd hij twee keer landskampioen van Nederland. Eerder was hij actief bij Chelsea, Leicester City en Hamburger SV. Na zijn periode bij PSV speelde Bruma achtereenvolgens bij VfL Wolfsburg, Schalke 04, FSV Mainz 05 en meest recent dus bij Kasimpasa. De sterke verdediger heeft 25 interlands voor Oranje achter zijn naam staan.

Lees ook: Heerenveen pakt door na toptransfer Sarr; opvolger staat al klaar

In Heerenveen is men erg blij dat het eindelijk gelukt is om Bruma te verwelkomen. "Na de blessure van Sven van Beek wilden we ons graag versterken met een extra centrale verdediger. We zijn ontzettend blij dat we deze versterking nu in Jeffrey hebben gevonden. Met hem voegen we voor de rest van het seizoen een zeer ervaren verdediger toe aan onze selectie", aldus technisch directeur Ferry de Haan op de clubwebsite.

Amin Sarr
Eerder op de avond werd al bekend dat Heerenveen afscheid neemt van Amin Sarr. De spits is voor maximaal twaalf miljoen euro verkocht aan Olympique Lyon, waar de Zweed een contract heeft getekend tot medio 2027. Volgens bronnen in Noorwegen is Daniel Karlsbakk de opvolger van Sarr. Hij speelt momenteel nog bij Viking FK en moet naar verluidt een kleine drie miljoen euro kosten. Van een akkoord is echter nog geen sprake.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd