Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Paris Saint-Germain biedt Ziyech uitweg en klopt aan bij Chelsea'

'Paris Saint-Germain biedt Ziyech uitweg en klopt aan bij Chelsea'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 januari 2023 – Hakim Ziyech kan op de valreep nog een fraaie transfer maken. De aanvaller komt niet in de plannen voor bij Chelsea en daar hoopt Paris Saint-Germain van te profiteren. De Parijzenaars zien het naar verluidt wel zitten om de linkspoot weg te plukken uit Londen.

Dat nieuws wordt maandagavond gebracht door L'Équipe. Het Franse medium weet te melden dat PSG al in gesprek is met Chelsea om een eventuele transfer te bewerkstelligen. Het is echter niet duidelijk of de grootmacht uit Parijs mikt op een huurdeal of dat Ziyech definitief de overstap maakt naar het Parc de Princes. Ziyech ligt nog tot medio 2025 vast bij Chelsea, waar hij niet zeker is van een basisplaats.

Lees ook: PSV ligt dwars en veegt eerste bod van Paris Saint-Germain van tafel

Ziyech hoopt zelf ook nog altijd op een vertrek uit Londen. De international van Marokko leek na een goed WK in Qatar weer kans te maken op een basisplaats bij Chelsea, maar dat bleek onder manager Graham Potter niet het geval. Eerder verscheen hij al op het verlanglijstje van AS Roma en AC Milan. Die clubs moesten echter afhaken vanwege het hoge salaris van Ziyech. Hij staat namelijk voor zes miljoen per jaar op de loonlijst.

Premier League
Dit seizoen staat de teller in de Premier League pas op tien wedstrijden. Daarin scoorde Ziyech niet en was hij slechts een keer aangever. Daarnaast mocht hij in de Champions League drie keer opdraven en speelde hij twee bekerwedstrijden. Eerder verdedigde hij de clubkleuren van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax. In het shirt van de Amsterdammers pakte Ziyech de landstitel, KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd