Justin Kluivert krijgt nieuwe trainer na rigoureus besluit Valencia

30 januari 2023, 19:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Gennaro Gattuso is niet langer de trainer van Valencia. De Spaanse club maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de 45-jarige Italiaan op straat is gezet.

Gattuso wordt verantwoordelijk gehouden voor de tegenvallende sportieve prestaties. Valencia veroverde dit seizoen twintig punten in achttien wedstrijden en bezet daarmee de veertiende plaats in de Spaanse competitie. De voorsprong op de degradatiezone is slechts één punt.

De samenwerking tussen Valencia en Gattuso heeft zeven maanden geduurd. De Italiaanse oefenmeester werd in de sinaasappelstad de opvolger van José Bordalás. Waar Valencia hoopte dat met Gattuso aan het roer de weg naar boven zou worden ingezet, vielen de resultaten het afgelopen half jaar behoorlijk tegen.

Het ontslag van Gattuso betekent dat Justin Kluivert, die veel speeltijd kreeg van de Italiaan, een nieuwe trainer krijgt. Voorlopig neemt Salvador González Marco - beter bekend als Voro - de honneurs waar bij Valencia. Het wordt alweer de achtste keer dat hij dat doet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen