FC Twente en Sparta nemen vervroegd afscheid van huurling

30 januari 2023, 18:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De samenwerking tussen FC Twente en Christos Tzolis is ten einde gekomen. De 21-jarige aanvaller heeft aangegeven terug te willen keren naar Engeland en de nummer vijf van de Eredivisie willigt dat verzoek in. Ook Sparta Rotterdam neemt vroegtijdig afscheid van een huurling.

Tzolis maakte afgelopen zomer op huurbasis de overstap van Norwich City naar Twente. De Griekse buitenspeler kende een goede start in Enschede en verscheen meerdere keren aan de aftrap, maar na een blessure kwam hij weinig meer aan de bak. Sinds de winterstop speelde Tzolis nog maar 35 minuten verdeeld over twee invalbeurten.

Nu keert Tzolis terug naar zijn eigenlijke werkgever. "Christos heeft in oktober een knieblessure opgelopen en is voor zijn lange revalidatie enkele maanden bij Norwich geweest. Inmiddels is hij aan het terugkomen van zijn blessure, maar hij heeft aangegeven graag naar Engeland terug te keren. Na overleg tussen alle partijen hebben we besloten hiermee in te stemmen", aldus technisch directeur Jan Streuer.

Omar Rekik

Sparta Rotterdam laat Omar Rekik vervroegd terugkeren naar Arsenal. De 21-jarige centrale verdediger, het broertje van viervoudig Oranje-international Karim Rekik, kwam de afgelopen maanden nauwelijks aan de bak bij de verrassing van de Eredivisie. Verdeeld over zes wedstrijden speelde hij dertig minuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen