Koortsachtig zoekend PSV krijgt positief bericht uit Duitsland

30 januari 2023, 17:05   Bijgewerkt: 30 januari 2023, 19:52

PSV heeft goede papieren om zich op de laatste dag van de winterse transferperiode te versterken met Thorgan Hazard. De 29-jarige aanvaller van Borussia Dortmund staat ook in de belangstelling van Everton, maar geeft er volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad de voorkeur aan om zijn loopbaan voort te zetten in Eindhoven.

Het belooft een spannende Deadline Day te worden voor PSV, dat zich door het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) aanvallend wil versterken. Afgelopen weekend werd duidelijk dat de Eindhovenaren alle pijlen hebben gericht op 'droomkandidaat' Hazard, die bij Borussia Dortmund minder aan spelen toekomt dan hij zou willen.

PSV ligt volgens Elfrink op koers om Hazard in te lijven. De beslissing zal morgen, de allerlaatste dag van de winterse transferperiode, vallen. De Eindhovenaren hebben nog ruim dertig uur om overeenstemming te bereiken met Borussia Dortmund over de overgang van het broertje van Real Madrid-ster Eden Hazard. Het is vermoedelijk de bedoeling dat Hazard wordt gehuurd met een optie tot koop.

Lange zoektocht

Er is PSV veel aan gelegen om vandaag of morgen een aanvaller aan te trekken. De afgelopen weken zijn ontzettend veel namen de revue gepasseerd. Viktor Tsygankov en Arnaut Danjuma kozen voor respectievelijke Girona en Tottenham Hotspur, Bryan Gil is op weg naar Sevilla en Anthony Elanga mag waarschijnlijk niet bij Manchester United vertrekken. Mocht het de Eindhovense club niet lukken om Hazard in te lijven, dan wordt er mogelijk nog een poging ondernomen om Adnan Januzaj te huren van Sevilla.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als PSV dat voor elkaar krijgt is dat toch wel een kwalitatief mooie transfer lijkt mij.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen