Feyenoord-beul Zaniolo uitgespuugd door eigen fans: 'Verrader zonder trots'

30 januari 2023, 10:57

Feyenoorders zullen nog flashbacks krijgen als ze de naam van Nicolò Zaniolo horen. De Italiaanse middenvelder van AS Roma was tijdens de Conference League-finale de matchwinner tegen de Rotterdammers, maar van die glorietijd is nog weinig over. Hij wil weg en hoeft zich niet meer te vertonen bij het eerste elftal. "Ik wil alleen mensen die willen spelen", aldus AS Roma-trainer José Mourinho op een persconferentie.

De aanvallende middenvelder heeft tegen de clubleiding gezegd dat hij niet meer wil spelen, maar een aanbod van Premier League-club Bournmouth werd door hem afgeslagen. Een terugkeer naar het eerste elftal lijkt uitgesloten. "Iedereen weet nu wat er gebeurd is. Nicoló heeft een transferverzoek ingediend, samen met zijn zaakwaarnemer zoeken wij naar een oplossing", aldus directeur Tiago Pinto tegenover streamingdienst DAZN.

Tadic als vervanger

De club kan en wil niet meer beschikken over de diensten van Zaniolo, maar een versterking aantrekken kan niet zomaar. "We zitten in een moeilijke situatie. Met alle Financial Fair Play-regels kunnen we niet zomaar Zaniolo behouden en een versterking contracteren. We hebben nog twee dagen te gaan in deze transferperiode, we gaan zien wat er gaat gebeuren", vertelt de directeur. Volgens Corriere dello Sport zou Ajacied Dusan Tadic al persoonlijk akkoord zijn met de Romeinen, maar door het uitblijvende vertrek van Zaniolo gaat door die transfer  voorlopig een streep.

Spandoek

Net als de trainer en de directeur hebben de supporters van AS Roma het ook helemaal gehad met de jongeling. Op een foto is een spandoek te zien dat gericht is aan de middenvelder. 'Zaniolo, een verrader zonder eer', staat er op het doek. "Hij roept al een maand lang tegen iedereen dat hij weg wil", zei Mourinho op de persconferentie. Volgens Il Messaggero heeft Zaniolo spijt van zijn beslissing en loopt hij inmiddels teleurgesteld over het trainingscomplex van Roma. 

 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De redactie kan onderhand ook wel uitgespuugd worden. Er staan weer de nodige taalkundige missers in...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen