'Jahanbakhsh weet het zeker en hakt knoop door over toekomst'

30 januari 2023, 09:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In december van vorig jaar meldde het Griekse Panathinaikos zich voor de diensten van Feyenoord-aanvaller Alireza Jahanbakhsh. Maar de Iraniër gaat zich focussen op Feyenoord en laat een winters vertrek schieten. Dat meldt 1908.nl althans. 

In december kwam de website al met het nieuws over de interesse, maar toen was er nog veel onduidelijk. De huidige nummer twee van de Griekse Super League meldde zich officieel bij de clubleiding van de Rotterdammers, die wel wilden luisteren naar wat de Grieken te bieden hadden. Niet genoeg, blijkt nu. De twee clubs vonden geen akkoord. Bovendien heeft Panathinaikos inmiddels Daniel Mancini aangetrokken.

Titel

Volgens de website zit er ook geen transfer meer in voor de international, die met Iran nog uitkwam op het WK in Qatar. Hij wil namelijk vol voor de titel in Nederland gaan. In het duel doordeweeks tegen NEC zat de vleugelaanvaller nog op de bank, maar ondanks dat hij geen vaste basisplaats heeft wil de Iraniër niks anders dan zich volop focussen op een landstitel met de Rotterdammers.

Feyenoord staat twee, vier en vijf punten voor op achtervolgers AZ, PSV en Ajax. Afgelopen weekend speelden de mannen van Arne Slot nog met 1-1 gelijk op bezoek bij stuntploeg FC Twente, Jahanbakhsh begon in de basis. De aanvaller, met een waarde van 4,9 miljoen euro volgens Football Transfers, kwam tot nu toe 62 keer uit voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij elf keer en gaf hij acht assists. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen