Blind bespreekt ontslag Schreuder, Barça en Napoli doen goede zaken | FCUpdate Recap

30 januari 2023, 00:30

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 29 januari.

Danny Blind gaat in op ontslag Schreuder en vertrek Daley bij Ajax

Danny Blind heeft voor het eerst gereageerd op het ontslag van Alfred Schreuder als trainer van Ajax. Daarnaast was de voormalig speler, trainer én commissaris technische zaken van de Amsterdamse club ook duidelijk over het vertrek van zijn zoon Daley, die deze winter na een langlopend conflict met Schreuder naar Bayern München trok. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'PSV vreest vertrek linksback Max, Van Aanholt weer in beeld'

Terwijl PSV nog altijd koortsachtig op zoek is naar een versterking van de vleugels, dreigt het na Cody Gakpo en Noni Madueke ook linksback Philipp Max nog kwijt te raken in de winter. Volgens Voetbal International 'is er al langere tijd belangstelling uit de Bundesliga' voor de Duitser. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PEC Zwolle houdt poot stijf, Feyenoord-target 'is niet te koop'

PEC Zwolle is niet van plan middenvelder Thomas van den Belt deze winter te laten vertrekken naar Feyenoord. Technisch directeur Marcel Boudesteyn meldt vandaag dat de 21-jarige speler 'niet te koop' is. Een overgang komende zomer zou mogelijk wél bespreekbaar zijn. Het hele artikel lezen? Klik hier!

PSG verspeelt zege, Napoli met de schrik vrij tegen Mourinho

Napoli leek in de jacht op de eerste Italiaanse landstitel sinds 1990 tegen zeldzaam puntverlies op te lopen tegen het AS Roma van José Mourinho, maar kwam uiteindelijk met de schrik vrij. Na een late gelijkmaker zorgde Giovanni Simeone voor een 2-1 overwinning. In de Franse Ligue 1 kreeg koploper Paris Saint-Germain diep in blessuretijd het deksel op de neus tegen Stade Reims: 1-1. Het hele artikel lezen? Klik hier!

FC Barcelona lachende eerste na puntendeling naaste belagers

FC Barcelona loopt dit weekend uit op Real Madrid in de strijd om de Spaanse landstitel. Nadat de Catalanen zaterdag een zuinige zege op Girona had geboekt zag het zondagavond hoe de aartsrivaal uit Madrid in eigen huis doelpuntloos gelijkspeelde tegen nummer drie Real Sociedad. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Megadeal op komst? 'Chelsea biedt weer op peperdure Fernández'

In de eerste weken van de transferperiode kon er geen dag voorbijgaan zonder nieuws over Enzo Fernández. De Argentijn stond bij verscheidene topclubs op de radar na een sterk WK in Qatar maar leek toch langer bij Benfica te gaan blijven. Toch hoopt Chelsea in de laatste dagen van de transfermarkt alsnog toe te slaan bij de club van Roger Schmidt. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen