Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Megadeal op komst? 'Chelsea biedt weer op peperdure Fernández'

Megadeal op komst? 'Chelsea biedt weer op peperdure Fernández'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 januari 2023 – In de eerste weken van de transferperiode kon er geen dag voorbijgaan zonder nieuws over Enzo Fernández. De Argentijn stond bij verscheidene topclubs op de radar na een sterk WK in Qatar maar leek toch langer bij Benfica te gaan blijven. Toch hoopt Chelsea in de laatste dagen van de transfermarkt alsnog toe te slaan bij de club van Roger Schmidt. 

Fernández begon het WK nog als wisselspeler bij Argentinië, maar knokte zich in de basis en werd uiteindelijk wereldkampioen met de Albicelesti. Ook op persoonlijk vlak had hij succes in Qatar; hij werd immers uitgeroepen tot beste jonge speler van het toernooi. Chelsea, Liverpool en Arsenal zouden het meest concreet voor hem in de markt zijn geweest, maar Benfica weigerde zaken te doen. Alleen voor de minimale transferclausule die in zijn contract is opgenomen zou Fernández deze winter mogen vertrekken bij de lijstaanvoerder van de Portugese competitie. 

Dat zou betekenen dat hij 120 miljoen euro zou moeten kosten, het tienvoudige van het bedrag dat Benfica afgelopen zomer nog neertelde om Fernández over te nemen van River Plate. Aangezien Chelsea deze winter flink de portemonnee trok voor onder meer Mykhailo Mudryk (100 miljoen), Benoît Badiashile (38 miljoen) en Noni Madueke (35 miljoen). Toch hoopt de club zich in de laatste dagen van de transferperiode ook nog te versterken met Fernández. 

Twee voorstellen
Volgens The Telegraph heeft Chelsea de gesprekken met Benfica hervat en daarbij twee concrete voorstellen gedaan. De eerste optie is een transferbedrag van 85 miljoen pond (omgerekend 97 miljoen euro) plús een speler. Mocht Benfica daar ook niet mee akkoord gaan dan is het tweede voorstel van de Londenaren dat het de minimale afkoopsom van 120 miljoen euro op tafel legt. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd... Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd