Pleidooi voor terugkeer Overmars bij Ajax: "Het ging te snel"

29 januari 2023, 12:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Keje Molenaar zou het niet gek vinden als Ajax in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur toch weer uitkomt bij Marc Overmars. Een terugkeer van de vorig jaar vertrokken beleidsbepaler zou overwogen moeten worden als de vrouwen die slachtoffer zijn geweest van het grensoverschrijdend gedrag van Overmars daarmee akkoord gaan, vindt Molenaar.

"Hij zou in mijn optiek nog kunnen terugkeren. Er is wel een onderzoek gestart, maar we weten niet of dat onderzoek er echt is geweest omdat we geen resultaten hebben gezien. Er is ook geen aangifte gedaan tegen hem gedaan, dus hij wordt ook niet strafrechtelijk vervolgd", aldus Molenaar bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. De oud-voetballer vraagt zich af of als alles nu 'rustig wordt beschouwd', een terugkeer van Overmars niet gewoon mogelijk is.

Daarvoor zal Ajax wel in gesprek moeten gaan met de vrouwen die lastiggevallen zijn door Overmars. "Als zij zeggen dat het onder bepaalde voorwaarden acceptabel is dat hij terugkeert, dan zou dat moeten kunnen. Dat hoop ik ook, want ik vind Marc een uitstekend directeur", zegt Molenaar, die vindt dat Overmars vorig jaar wel erg snel op straat werd gezet. Hij had het beter gevonden als de directeur op non-actief was gesteld, er een onderzoek had plaatsgevonden en Overmars, met toestemming van de werkvloer, had kunnen terugkeren. "Het ging te snel", aldus Molenaar.

Overmars vond snel na zijn vertrek een nieuwe baan. De voormalig aanvaller werd ruim een maand na zijn vertrek uit de Johan Cruijff ArenA aangesteld als technisch directeur van Antwerp. Daar is hij nog steeds werkzaam. Ajax zit sinds zijn vertrek zonder technisch directeur. Deze week werd bekend dat Alex Kroes aanvankelijk in beeld was om Overmars te vervangen, maar de deal afketste. Bij Michael Reschke liepen de Amsterdammers een blauwtje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou fout zijn en weken negatieve publiciteit opleveren. De man stuurde naar elke vrouw boven de 18 rare berichten en verzoeken.. Het zou echt verkeerd zijn dat je hem terug haalt omdat je even niets kan vinden. Hij moet zijn 2de kans verdienen, niet gewoon in de schoot geworpen krijgen.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax werkte niet mee aan het onderzoek. Niet alles is naar buiten gekomen. Die viespeuk hoort gewoon straf te krijgen. Eerlijk zo geweldig was Overmars niet, Hij heeft De Ligt, De Jong en Van de Beek fantastisch verkocht, miskopen oa Malagan, Bande, etc Het transfervrij: Mazraoui, Timber, Brobbey en terug kopen 20 miljoen van Brobbey. Overschrijdend gedrag hoort niet thuis op de werkvloer, Ajax wordt geleid door 3 vrouwen dus laat Overmars lekker in Antwerpen zitten. viespeuk dat het is. Als je dat als een "normale medewerker" binnen een bedrijf/organisatie doet kom je nooit meer aan de bak in je eigen organisatie.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Over die viespeuken van de voice hoor je ook weinig meer was wel paar graadjes erger !!!!!

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt

Pokebowl17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slim van de 'onafhankelijke' Keje om toch even te peilen hoe dit valt. Niet omdat het Ajax is, maar ik zou het bijzonder slecht vinden als Overmars weer terugkeerde, ook al vinden eventueel de slachtoffers dat ook ok. Het komt allemaal niet heel geloofwaardig over. En daarmee zeg je ook gewoon: prima joh, overschrijdend gedrag, dat kan hier gewoon. Dat een TD moet komen, is duidelijk, maar de wereld is toch groter dan Overmars?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat Marc lekker met rust !!!!

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Marc gewoon terug halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen