Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pleidooi voor terugkeer Overmars bij Ajax: "Het ging te snel"

Pleidooi voor terugkeer Overmars bij Ajax: "Het ging te snel"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 januari 2023 – Keje Molenaar zou het niet gek vinden als Ajax in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur toch weer uitkomt bij Marc Overmars. Een terugkeer van de vorig jaar vertrokken beleidsbepaler zou overwogen moeten worden als de vrouwen die slachtoffer zijn geweest van het grensoverschrijdend gedrag van Overmars daarmee akkoord gaan, vindt Molenaar.

"Hij zou in mijn optiek nog kunnen terugkeren. Er is wel een onderzoek gestart, maar we weten niet of dat onderzoek er echt is geweest omdat we geen resultaten hebben gezien. Er is ook geen aangifte gedaan tegen hem gedaan, dus hij wordt ook niet strafrechtelijk vervolgd", aldus Molenaar bij het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie. De oud-voetballer vraagt zich af of als alles nu 'rustig wordt beschouwd', een terugkeer van Overmars niet gewoon mogelijk is.

Daarvoor zal Ajax wel in gesprek moeten gaan met de vrouwen die lastiggevallen zijn door Overmars. "Als zij zeggen dat het onder bepaalde voorwaarden acceptabel is dat hij terugkeert, dan zou dat moeten kunnen. Dat hoop ik ook, want ik vind Marc een uitstekend directeur", zegt Molenaar, die vindt dat Overmars vorig jaar wel erg snel op straat werd gezet. Hij had het beter gevonden als de directeur op non-actief was gesteld, er een onderzoek had plaatsgevonden en Overmars, met toestemming van de werkvloer, had kunnen terugkeren. "Het ging te snel", aldus Molenaar.

Overmars vond snel na zijn vertrek een nieuwe baan. De voormalig aanvaller werd ruim een maand na zijn vertrek uit de Johan Cruijff ArenA aangesteld als technisch directeur van Antwerp. Daar is hij nog steeds werkzaam. Ajax zit sinds zijn vertrek zonder technisch directeur. Deze week werd bekend dat Alex Kroes aanvankelijk in beeld was om Overmars te vervangen, maar de deal afketste. Bij Michael Reschke liepen de Amsterdammers een blauwtje. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd