Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Dusan Tadic was vorige week persoonlijk akkoord met AS Roma'

'Dusan Tadic was vorige week persoonlijk akkoord met AS Roma'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 januari 2023 – Een opvallend rond Dusan Tadic is de kop opgestoken. De Ajax-aanvoerder was afgelopen week akkoord met AS Roma over een winterse transfer, zo claimt Corriere dello Sport. Tadic was volgens de Italiaanse berichtgeving in beeld om in Rome Nicolò Zaniolo te vervangen. De deal klapte echter.

Geruchten uit Italië moeten vaak met een korreltje zou worden genomen en dat is met dit gerucht rond Tadic niet anders. Corriere dello Sport schrijft dat de Servische aanvaller door José Mourinho werd overtuigd om zijn loopbaan voort te zetten in de Italiaanse hoofdstad. De deal zou niet doorgaan omdat Zaniolo, die niet meer door één deur kan met Mourinho, weigert een transfer naar AFC Bournemouth te maken.

Mochten er de komende dagen geen gekke dingen gebeuren, dan zal Tadic het seizoen gewoon afmaken bij Ajax. Hoewel de Serviër de laatste maanden met de nodige kritiek te maken heeft gehad, is hij sinds zijn komst in Amsterdam van onschatbare waarde geweest. De teller staat nu op 103 doelpunten en 96 assists in 219 wedstrijden.

Het is nog even de vraag of Tadic ook onder John Heitinga, de tijdelijke vervanger van Alfred Schreuder, zijn basisplaats behoudt. Rafael van der Vaart sprak zaterdagavond bij Ziggo Sport het vermoeden uit dat de Serviër wordt geslachtofferd. Het Algemeen Dagblad verwacht dat de eveneens veel bekritiseerde Calvin Bassey naar de bank wordt verwezen.

Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd