Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Erik ten Hag laat zich voor het eerst uit over situatie bij Ajax

Erik ten Hag laat zich voor het eerst uit over situatie bij Ajax

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

29 januari 2023 – Erik ten Hag heeft zich voor het eerst uitgelaten over de recente ontwikkelingen bij Ajax. Het gaat de trainer van Manchester United aan het hart dat zijn oude club in zwaar weer verkeert. Deze week werd Alfred Schreuder uit zijn functie ontheven. De opvolger van Ten Hag wordt verantwoordelijk gehouden voor de zeer tegenvallende sportieve prestaties.

Ten Hag kent Schreuder goed. De twee werkten in het seizoen 2018/19 samen bij Ajax. Schreuder was toen de assistent van Ten Hag. Contact hebben ze de afgelopen dagen echter niet gehad. "Nee, maar het is heel vervelend", aldus Ten Hag in gesprek met Ziggo Sport. "Ik heb daar 4,5 jaar gewerkt, op een hele goede manier. Ik vind het heel vervelend dat dit gebeurt. Zeker voor de spelers, het zijn goede spelers. Dit hoort niet bij Ajax, je hoopt niet dat dit uiteindelijk de uitkomst is."

Waar Ajax zich in een sportieve crisis bevindt, doet Manchester United het in Engeland een stuk beter. Zaterdag werd de volgende ronde van de FA Cup bereikt. Reading bleek een maatje te klein en werd met 3-1 verslagen. "We hebben kunnen doen wat we wilden doen: dominant voetballen. Het eerste uur was zelfs uitstekend. Het ontbrak eerst nog aan een doelpunt, maar na rust kwam dat ook goed."

Weghorst
Alle doelpunten tegen Reading waren van Braziliaanse makelij. Casemiro nam twee treffers voor zijn rekening, Fred een. Wout Weghorst kon zijn doelpunt tegen Nottingham Forest geen vervolg geven, maar stond wel weer in de basis. "Hij doet wat hij moet doen. Sleuren, trekken, in scoringspositie komen, van de week heeft hij ook gescoord. Hij laat de anderen ook beter voetballen, hij is slim en een goed aanspeelpunt. Zijn cv zegt genoeg. Overal waar hij geweest is, heeft hij geleverd, heeft hij gescoord." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd