Veerman spreekt over 'lastige weken' en zet streep door transfer

28 januari 2023, 21:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joey Veerman heeft het lastig gehad met het feit dat hij een tijdje buiten de boot viel bij PSV. De middenvelder mocht zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles (2-0 overwinning) weer eens in de basis beginnen en scoorde meteen. Veerman gaf ook meteen aan zeker bij PSV te blijven.

"Ik heb twee moeilijke weken gehad, maar gelukkig ben ik weer terug", vertelde Veerman in gesprek met ESPN. "Bij FC Volendam en sc Heerenveen heb ik niet veel op de bank gezeten natuurlijk. Ik heb gewoon mijn ding gedaan, ik heb alleen mezelf daarmee als ik dat niet doe. Dat is nu wel gemakkelijker dan de afgelopen twee weken. Maar als ik op het veld sta, heb ik er altijd zin in. Dan is het lastig om het chagrijn te laten overheersen."

Lees ook: Van Nistelrooij lovend over nieuwe aanwinst: "Hij gaf een goede impuls"

De afgelopen week werd Veerman gelinkt aan een verrassend vertrek uit Eindhoven. Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad en Voetbal International ziet Besiktas het wel zitten om de middenvelder op de valreep nog over te nemen van PSV. Toch lijkt er niet op dat de geboren Volendammer nog gaat vertrekken uit het Philips Stadion. "Dat kunnen we wel redelijk vergeten", was de reactie van Veerman op de vraag over de transfergeruchten.

Ruud van Nistelrooij

Ook trainer Ruud van Nistelrooij zag een uitstekende Veerman tegen Go Ahead. "De reactie van Joey is de juiste, ook op de trainingen en richting het team. Dat zag je vandaag prachtig terug. Hij beloont zichzelf en ons met een goede goal", aldus de oefenmeester, die volgende week een bezoekje brengt een het uitstekend presterende Feyenoord. "We pakken nu even twee dagen vrij en dan kunnen we gaan bouwen richting zondag, richting De Kuip."

Reacties

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veerman is een narcistische huilbaby. Hij is geen echte kerel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen