Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Veelbelovende woorden Mourinho: "Wijnaldum is op de weg terug"

Veelbelovende woorden Mourinho: "Wijnaldum is op de weg terug"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 januari 2023 – José Mourino heeft zaterdagmiddag veelbelovende woorden uitgesproken over de terugkeer van Georginio Wijnaldum op de voetbalvelden. De 32-jarige middenvelder brak aan het begin van het seizoen zijn scheenbeen en kwam daardoor tot dusver slechts tot twaalf minuten voor AS Roma, maar Mourinho verwacht hem over een maand in te kunnen zetten. In de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen koploper Napoli ging de Portugese trainer dieper in op de ontwikkelingen binnen zijn selectie en kwam ook Rick Karsdorp ter sprake. 

"Georginio is op de weg terug en werkt al korte oefeningen af met de selectie", begon Mourinho. Een terugkeer van de Nederlander zou ook goed nieuws betekenen voor bondscoach Ronald Koeman, met wie de middenvelder succesvol samenwerkte bij het Nederlands elftal. "Om de vijftien dagen is er een evaluatie van hoe zijn revalidatie verloopt. Hij traint de komende zeven tot tien dagen mee met de groep en binnen twee, drie weken willen we Georginio weer wat speeltijd geven. Alles verloopt volgens plan. Het ziet er goed uit", besluit de trainer. 

Op de persconferentie werd ook de knappe prestatie van Napoli besproken, dat momenteel ruim aan kop gaat in de Serie A. De ploeg van trainer Luciano Spalletti maakt met het aanvallende voetbal een uitstekende indruk en heeft momenteel een voorsprong van twaalf punten op achtervolger AC Milan. Ondanks dat er pas negentien wedstrijden gespeeld zijn en de Italiaanse competitie dus halverwege is, loopt Mourinho alvast op de zaken vooruit en feliciteert hij Napoli met het kampioenschap dat volgens hem slechts een kwestie van tijd is. "Napoli is de verdiende kampioen, ze hebben gewoonweg het beste team, met een geweldige coach", stelt de trainer. 

Karsdorp afgemaakt
Over Rick Karsdorp heeft Mourinho minder lovende woorden te spreken. De 27-jarige rechtsback raakte enige tijd geleden in onvrede met zijn trainer en wilde Italië dus verlaten, maar is momenteel nog steeds speler van AS Roma. "Karsdorp heeft in de tussentijd gewoon mee getraind, maar ligt eruit zolang hij dat wil. Wanneer hij weer terugkeert, ligt aan hem. Iemand heeft namelijk gelogen en sprak slecht over de club en de coach", stelt Mourinho, doelend op Karsdorp.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd