'Ajax-opponent Union Berlin droomt van grote transferstunt'

28 januari 2023, 14:24

Union Berlin hoopt volgens de doorgaans goed geïnformeerde Florian Plettenberg iets te flikken wat niemand tot voor kort mogelijk had gehouden. De opponent van Ajax in de tussenronde van de Europa League zou zijn oog hebben laten vallen op Isco.

"Het gerucht doet de ronde dat Union Berlin iets van plan is wat niemand in de Bundesliga had verwacht", zegt Plettenberg bij de Duitse tak van Sky Sports. Volgens de journalist wordt op het trainingsveld van de nummer drie van de Bundesliga al gegrapt over de mogelijke komst van de dertigjarige Spaanse middenvelder, die sinds zijn vertrek bij Sevilla een maand geleden zonder club zit.

Plettenberg acht de kans niet groot dat Union Berlin er daadwerkelijk in gaat slagen Isco zijn carrière in de Duitse hoofdstad te laten voortzetten. Waar de transfermarkt over enkele dagen sluit, hoeft de Spanjaard geen haast te maken bij het vinden van een nieuwe club. De vijfvoudig winnaar van de Champions League is op dit moment transfervrij, wat betekent dat hij ook na 31 januari nog bij een club kan tekenen.

Isco werd opgeleid door Valencia en kwam via Málaga in 2013 terecht bij Real Madrid. Daar was hij jarenlang een vaste waarde, al lukte het hem nooit om voor een langere periode helemaal onbetwist te zijn. Afgelopen zomer tekende hij bij Sevilla, waar hij na het vertrek van trainer Julen Lopetegui en een ruzie met technisch directeur Monchi in december zijn contract liet ontbinden.

Mocht Isco daadwerkelijk aan de slag gaan bij Union Berlin, dan is hij binnenkort mogelijk in Amsterdam te bewonderen. Ajax neemt het op 16 februari (thuis) en 23 februari (uit) op tegen de Duitse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als een Union de interesse zou kunnen wekken is dat dan geen optie voor Ajax of PSV?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen