Feyenoord druk bezig met komst van smaakmaker PEC Zwolle

28 januari 2023, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat in de slotdagen van de winterse transferperiode mogelijk zaken doen met PEC Zwolle. De Rotterdammers zijn volgens 1908.nl druk bezig met de komst van Thomas van den Belt. De 21-jarige middenvelder werd eerder deze maand ook in verband gebracht met een transfer naar FC Groningen.

Van den Belt weet zich door zijn uitstekende ontwikkeling in de belangstelling van meerdere Eredivisie-clubs. Afgelopen zomer hoopte SC Cambuur de middenvelder op te halen in Zwolle, maar de club uit Leeuwarden greep naast zijn komst. Inmiddels zijn er ook clubs van een ander kaliber die Van den Belt hoog op het lijstje hebben staan, waaronder Feyenoord.

Het is geen geheim dat Feyenoord zich op het middenveld wil versterken. Ramiz Zerrouki stond bovenaan het wensenlijstje, maar FC Twente liet hem niet gaan. Daarmee is de zoektocht niet ten einde gekomen. "We zijn wel bezig, maar of het gaat lukken is een tweede. Dat is bij Feyenoord altijd maar de vraag, omdat wij niet in staat zijn om - zoals andere clubs waar wij mee concurreren - meerdere miljoenen neer te tellen", zei Slot vrijdag nog.

Indrukwekkende cijfers

Van den Belt is geen speler die vele miljoenen kost, al zal Feyenoord ook voor hem een flink bedrag moeten betalen. Afgelopen zomer verlengde de talentvolle middenvelder zijn contract tot de zomer van 2025. Sindsdien heeft hij veel indruk gemaakt bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Zijn teller staat na twintig wedstrijden op negen doelpunten en vier assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Relevatie?

Supporter
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat ze dan ook maar flink in de buidel tasten! In ieder geval gaat ie niet naar ratje Fledderus in Groningen, daar is deze jongen te goed voor. Maar uiteraard hoop ik dat hij dit seizoen blijft om ons terug te brengen naar waar we thuishoren. Dan is hem deze transfer aan het einde van t seizoen wat mij betreft van harte gegund!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen