Ronaldo-avontuur nog geen succes, fans scanderen naam Messi

27 januari 2023, 19:18

Cristiano Ronaldo was bij Manchester United én Portugal de meest besproken man van het afgelopen half jaar, maar niet op de manier waarop hij dat zelf wilde. Na een matige eerste seizoenshelft en een desastreus interview met Piers Morgan vertrok hij naar het Saoedische Al-Nassr, maar ook daar weet de 37-jarige superster nog geen potten te breken. 

In de halve finale van de strijd om de Saoedische Super Cup miste Ronaldo bij een 1-0 achterstand tegen Al-Ittihad een levensgrote kans. Dat gebeurde kort voor rust. Zijn trainer Rudi Garcia betreurde het moment na afloop tegenover de media. "Hij miste een doelkans die het verloop van de wedstrijd had kunnen veranderen", sipte de Fransman. "We hebben de Super Cup verloren maar we staan nog steeds eerste in de competitie", monterde de oefenmeester de situatie wel wat op.

Al-Ittihad, gecoacht door de Portugees Nuno Espírito Santo, won het duel uiteindelijk met 3-1. De fans van de club konden het niet nalaten om Ronaldo nog wat extra zout in de wonde te strooien. "Messi, Messi, Messi..." klonk het van de tribunes toen Ronaldo en zijn teamgenoten het veld na afloop van het duel verlieten. 

Messi en Ronaldo vochten de afgelopen decennia een verbeten strijd uit wie zich de beste voetballer van de wereld mocht noemen. De Portugees is echter de eerste van het tweetal die zijn heil buiten Europa zoekt. De Argentijn zou met opties in het Midden-Oosten en de Verenigde Staten het voorbeeld van Ronaldo kunnen volgen, maar naar verluidt tekent hij binnenkort een nieuwe verbintenis bij Paris Saint-Germain. Naar verluidt aast hij op het recordaantal doelpunten in de Champions League, dat momenteel in handen is van Ronaldo. Messi heeft nog twaalf treffers nodig om op 141 te komen. 

Lees ook: 'Messi wil bijtekenen bij PSG om Ronaldo-record te evenaren'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen