'Marokkaanse WK-uitblinker verrast met binnenlandse transfer'

27 januari 2023, 18:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Olympique Marseille lijkt de strijd om Azzedine Ounahi gewonnen te hebben. De middenvelder, die op het WK uitblonk in het shirt van Marokko, staat op het punt om de overstap te maken naar de nummer drie van Frankrijk. Zijn keuze is best opmerkelijk te noemen, aangezien er nog veel meer interesse was uit de Europese top.

De 22-jarige Ounahi maakte tijdens het WK in Qatar veel indruk in het shirt van Marokko, waardoor zijn werkgever Angers al wist dat de middenvelder naar alle waarschijnlijkheid zou gaan vertrekken. Inmiddels lijkt een transfer echt nabij, want volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft Olympique Marseille een akkoord bereikt met de speler en de club.

L'OM legt tien miljoen euro op tafel voor de middenvelder, wat gezien zijn goede spel op het WK relatief gezien een laag bedrag is. Dat de keuze van de middenvelder van hekkensluiter Angers op Olympique Marseille valt is ook opvallend, aangezien volgens verschillende media ook Napoli, FC Barcelona en Atlético Madrid interesse toonden in hem.

Volgens Gianluca Di Marzio zou het management van Ounahi zelfs al gesproken hebben met de beleidsbepalers van Napoli, maar van een transfer is het blijkbaar niet gekomen. Ounahi kiest met Olympique Marseille voor de nummer drie van de Ligue 1. De club uit het zuiden van Frankrijk hoopt zich met de spelmaker te kunnen gaan plaatsen voor de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen