Advocaat Dani Alves komt met opmerkelijke verklaring over zaak

27 januari 2023, 16:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dani Alves (39) blijft voorlopig vastzitten in Spanje. De Braziliaan werd vorige week opgepakt omdat hij wordt verdacht van het aanranden van een vrouw in een discotheek in Barcelona. Alves legde tot nu toe steeds wisselende verklaringen af over het incident dat op 30 december vorig jaar zou hebben plaatsgevonden. Volgens zijn nieuwe advocaat deed hij dat omdat hij voor zijn vrouw wilde verbergen dat hij was vreemdgegaan. 

In eerste instantie werd Alves bijgestaan door Miraida Puente Wilson, maar inmiddels heeft hij de in Spanje bekende strafpleiter Cristóbal Martell aan zijn verdedigingsteam toegevoegd. Martell brengt nu een versie van de gebeurtenissen in december naar buiten waarin hij toegeeft dat er 'handelingen' zouden hebben plaatsgevonden tussen Alves en het vermeende slachtoffer. Alves verklaarde eerder nog dat er 'niets gebeurd' zou zijn. "Hij was in shock. Hij probeerde zijn ontrouw voor zijn vrouw te verbergen", meldde Martell tegenover Antena 3

Enkelband

Verder hoopt Martell dat de oud-speler van onder meer FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Juventus het vervolg van zijn strafzaak zo snel mogelijk in vrijheid mag gaan afwachten. Alves zou zelfs bereid zijn een 'torenhoge' borgsom te betalen, vertelde de advocaat. Ook het dragen van een enkelband behoort wat Alves betreft tot de mogelijkheden, voegde hij daar in hetzelfde interview aan toe. 

Lees ook: Dani Alves in Spanje gearresteerd op verdenking van aanranding

Verwijderd van Instagram

Overigens lijkt de poging van Alves om zijn vrouw te behouden niet veel kans van slagen te hebben. Spaanse media ontdekten vandaag dat de 29-jarige Sanz, die haar man tot nu toe publiekelijk steunde, inmiddels alle foto's waarop ze samen met Alves te zien is verwijderd heeft van haar Instagram-pagina. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen