Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Keiharde kritiek op Ajax en Schreuder: "De ontmaskering is compleet"

Keiharde kritiek op Ajax en Schreuder: "De ontmaskering is compleet"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 januari 2023 – Kenneth Perez is keihard over de technische staf van Ajax. De analist sprak na het duel van de Amsterdammers tegen FC Volendam (1-1) dat de wisselingen in de technische staf pijnlijke gevolgen hebben. Ook weet hij dat de druk op Alfred Schreuder gigantisch zal worden. En ook de spelersgroep is onvoldoende qua niveau. "Zeker als je kijkt naar hoeveel geld er is uitgeven. Die kwaliteit is er niet." 

"Er is in de afgelopen zomer natuurlijk veel veranderd bij Ajax. Niet alleen in de spelersgroep, maar ook in de technische staf. En dat begin je nu toch wel heel duidelijk te voelen in Amsterdam", doelde de Deense analist bij ESPN over de komst van Schreuder na het vertrek van Erik ten Hag in de afgelopen zomer. "De spelers gingen wel tegen FC Volendam, maar dat is nog het ergste. Ze hebben nog hun best gedaan ook. Dat geeft wel aan hoe moeizaam het allemaal is."

Die wisseling van trainers is heel slecht uitgepakt, concludeert Perez. "Ajax heeft het dieptepunt bereikt. De ontmaskering is compleet", vervolgde de voormalig middenvelder, die ook niet onder de indruk is van verschillende zomeraanwinsten van Ajax. Halverwege was hij al zeer kritisch op Calvin Bassey. De analist gaf aan het 'soms zelfs aandoenlijk' te vinden om de linksbenige verdediger te zien voetballen.

Lees ook: De beoordelingen: Ajax-spelers laten Schreuder keihard vallen

Dat Ajax het zo moeilijk heeft, had Perez ook niet verwacht. "Ik dacht vooraf: vier overwinningen tegen FC Volendam, Excelsior, SC Cambuur en RKC Waalwijk. Dan stonden ze er vermoedelijk weer bij, maar dat is niet het geval. Elke tegenstander voor Ajax is nu zwaar", zei Perez, die de actie van de boze Steven Bergwijn niet netjes vond. "Hij weet ook in welke situatie de trainer zit. Dit is voer voor discussie." De buitenspeler maakte boze gebaren toen hij gewisseld werd na een uur voetballen. 


Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd