Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pijnlijke domper voor Cristiano Ronaldo: Al-Nassr uitgeschakeld

Pijnlijke domper voor Cristiano Ronaldo: Al-Nassr uitgeschakeld

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 januari 2023 – Cristiano Ronaldo kwam - los van de financiële compensatie - naar Al-Nassr om prijzen te pakken en mensen 'te inspireren'. Maar hij zal tijdens de finale van de Saudische Super Cup geen mensen kunnen inspireren, want zijn club Al-Nassr is door Al-Ittihad al uitgeschakeld in de halve finale. De club verloor donderdagavond met 3-1. 

Al na een kwartier stond de huidige koploper van de Saudi Pro League op achterstand, de Braziliaan Romarinho was de boosdoener. Vlak voor rust verdubbelde Abderrazak Hamdallah de voorsprong voor Al-Ittihad. Na ruim een uur maakte Anderson Talisca, oud-speler van onder meer Benfica, een aansluitingstreffer voor Al-Nassr. Maar het mocht niet baten. De ploeg van Ronaldo - die de hele wedstrijd in de spits stond - wist niet te winnen. In de blessuretijd werd de genadeklap uitgedeeld waardoor de ploeg met 3-1 verloor. Na twee officiële wedstrijden staat de teller voor doelpunten voor Ronaldo nog op nul en zonder hem werd eerder nog op een doelpuntloos gelijkspel gehouden.

Nieuwe opzet
De competitie werd in 2013 in het leven geroepen en bestond toen uit één wedstrijd tussen de winnaar van de Saudische beker en de nationale competitie. Maar de huidige versie wordt als eerste afgewerkt door vier elftallen, namelijk de winnaar én nummer twee van de nationale competitie en beide finalisten van de beker. De finale van vorig jaar ging tussen Al-Hilal en Al-Feiha. Eerstgenoemde werd kampioen, maar verloor de bekerfinale. Eerder vandaag stond hetzelfde affiche op het programma, maar verloor Al-Hilal opnieuw van de degradatiekandidaat.

Gelukkige plaatsing
Al-Nassr is door een gelukje geplaatst. De huidige club van Cristiano Ronaldo werd vorig jaar derde en vloog in de kwartfinale uit de King Cup, maar omdat Al-Hilal naast finalist ook nog kampioen werd van de competitie ging dat ticket naar Al-Nassr. Voor aanvang van de wedstrijd lieten de supporters van Ronaldo's nieuwe club een prachtig spandoek zien, een soort ode aan de Portugees. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd