Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Opstelling Ajax: Schreuder wijzigt ten opzichte van Feyenoord

Opstelling Ajax: Schreuder wijzigt ten opzichte van Feyenoord

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 januari 2023 – Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft na het gelijkspel in De Klassieker tegen Feyenoord een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn basisopstelling. In eigen huis tegen FC Volendam starten Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Devyne Rensch in de basisopstelling van de Amsterdammers.

Rench was nog geschorst voor het duel met Feyenoord, waardoor hij niet inzetbaar was en Jorge Sánchez de rechtsback. Voorin kregen Mohammed Kudus en Francisco Conceição de kans tegen Feyenoord, maar beide spelers beginnen ditmaal op de bank. Tadic verhuist naar de rechterkant, terwijl Brobbey de spits is en Bergwijn aan de linkerkant staat opgesteld.

De buitenspeler was naar verluidt boos dat hij was gepasseerd door Schreuder tegen Feyenoord, maar krijgt tegen FC Volendam dus wel weer het vertrouwen. Daardoor is alleen het middenveld van Ajax ongewijzigd: dat bestaat uit Steven Berghuis, Davy Klaassen en Kenneth Taylor. Laatstgenoemde speelde een ongelukkige eerste helft als nummer zes in De Kuip, maar toonde in het tweede bedrijf al wel beterschap. 

Lees ook: 'Bijna hele Ajax-selectie tevreden over staf; verandering aanstaande'

Al zes wedstrijden op rij wist Ajax niet te winnen in de Eredivisie. Na het gelijkspel in De Klassieker tegen Feyenoord van afgelopen weekend is de druk op trainer Alfred Schreuder naar een enorme hoogte gestegen. De komende drie duels móéten gewonnen worden, anders zou het weleens tot een vervroegd afscheid van de geplaagde oefenmeester kunnen komen. Dat is de club ook aan de eigen stand verplicht gezien het programma in de Eredivisie waarin het drie ploegen uit het rechterrijtje gaat treffen, te beginnen donderdagavond met provinciegenoot FC Volendam. 

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Álvarez, Timber, Bassey; Berghuis, Klaassen, Taylor; Tadic, Brobbey, Bergwijn

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd