Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Overmars versiert jackpot en pakt recorddeal bij Antwerp'

'Overmars versiert jackpot en pakt recorddeal bij Antwerp'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

26 januari 2023 – Een nieuw record voor Antwerp FC is in de maak. Volgens Het Nieuwsblad vertrekt verdediger Willian Pacho voor maar zestien miljoen euro naar Eintracht Frankfurt. Nooit eerder verdiende Antwerp meer aan een transfer. Volgens het medium spelen CEO Sven Jaecques én sportief directeur Marc Overmars een cruciale rol bij de recordtransfer. 'Zij wisten de jackpot te versieren', stelt de krant.

Met zestien miljoen wordt de 21-jarige Pacho de duurste uitgaande transfer in de clubhistorie van de Belgische club. Pacho neemt het record over van Manuel Benson, die afgelopen zomer voor vier miljoen euro naar Burnley vertrok. Duitse bronnen melden dat het een kwestie van tijd is voordat de transfer wereldkundig wordt gemaakt.

Naast een fors transferbedrag, hebben Overmars en co ook een stevig doorverkooppercentage afgedwongen. Een ander positief detail is dat Antwerp-trainer Mark van Bommel nog tot aan het einde van het seizoen kan beschikken over Pacho. De verdediger vertrekt pas komende zomer naar Duitsland. Zodoende blijft de verdediger nog een half jaar ploeggenoot van Nederlanders Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs.

Centraal duo met Alderweireld
Een jaar geleden plukte Antwerp Pacho weg bij Independiente. Toen betaalde de Belgische club zo'n drie miljoen euro voor de verdediger. De 21-jarige groeide uit tot een vaste waarde in het elftal van de nummer drie van de Pro League. Samen met Toby Alderweireld vormt Pacho het hart van de verdediging. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd