Boere verrast en verruilt Cambuur voor Keuken Kampioen Divisie

26 januari 2023, 13:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Cambuur neemt per direct afscheid van Tom Boere. De dertigjarige spits, die de voorbije wedstrijden nog een basisplaats had in Leeuwarden gaat aan de slag bij NAC Breda

Boere heeft zich voor twee en een half jaar verbonden aan NAC. De aanvaller beschikte bij Cambuur over een contract dat komende zomer zou aflopen. Het is onduidelijk of de Leeuwarders een financiële vergoeding krijgen voor het vertrek van Boere, die sinds de zomer van 2021 uitkwam voor Cambuur. In 37 wedstrijden was hij goed voor zes doelpunten.

De spits gaat bij NAC voor het eerst in zijn geboortstad spelen. "Ik kijk er al jaren naar uit om voor NAC te mogen spelen en het is er nu eindelijk van gekomen. Veel van mijn familieleden wonen in Breda en ik ben er geboren. Als bijna vanzelfsprekend voel ik sterke connectie met de stad en de club. Ik zie er naar uit om het shirt van NAC te dragen en te spelen in het Rat Verlegh Stadion", vertelt hij op de website van zijn nieuwe club.

 

Nieuwe spits

Door het vertrek van Boere is de komst van een nieuwe spits nog wenselijker voor Cambuur. De Leeuwarders zijn al geruime tijd op zoek naar een nieuwe aanvalsleider. Roberts Uldrikis maakte dit seizoen nog geen enkel doelpunt, terwijl Milan Smit vooralsnog te licht wordt bevonden voor het grote werk. Boere kreeg de afgelopen wedstrijden de kans van Sjors Ultee, maar verhielp het doelpuntenprobleem niet. Cambuur maakte de afgelopen negen Eredivisie-duels slechts één goal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Succes Tom maak er wat van bij Nac

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen