Slot vindt dat Feyenoord te weinig credits kreeg na duel met Ajax

26 januari 2023, 14:05

Arne Slot vindt dat Feyenoord weinig credits heeft gekregen voor het spel zonder bal tegen Ajax. De trainer van de Rotterdammers was het voorbije weekend enorm onder indruk van zijn ploeg. "Wat we afgelopen zondag in De Kuip zagen, hebben we in het recente voetbal amper nog ergens gezien", aldus de 44-jarige oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een onzin. Dit is nou typisch Calimerogedrag. Ajax was bar slecht en dat is al weken een feit, maar met Feyenoord was (is) er de afgelopen periode niks aan de hand. Sterker nog, ze waren overwegend sterker. Die hadden dus gewoon moeten winnen van dat zeer slappe Ajax. Als je dat dan niet doet, moet je niet gaan huilebalken over credits. Want die verdien je dan niet. Ajax faalde sowieso al de laatste tijd, Feyenoord heeft tegen Ajax gefaald! Beetje zelfreflectie graag Slot!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat nou amper gezien ?

ThommZzz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat een ploeg Ajax de hele eerste helft bij de strot grepen waardoor Ajax continu balverlies leed. Bal de tribune in of in de voeten van een Feyenoorder speelden. De voortzetting was helaas niet goed genoeg. Ik lees inderdaad dat Ajax beter was en dat klopt echt niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen