Weghorst opgelucht en blij: "Je wilt je eerste zo snel mogelijk maken"

25 januari 2023, 23:58   Bijgewerkt: 26 januari 2023, 00:02

De bekeroverwinning van Manchester United tegen Nottingham Forrest (0-3) werd voor Wout Weghorst een wedstrijd om nooit te vergeten. De Nederlander tekende voor de 0-2 en maakte daarmee zijn eerste treffer in dienst van zijn nieuwe ploeg. Tegen het Engelse Sky Sports reageerde Weghorst verheugd op zijn goal. "Je wilt je eerste zo snel mogelijk maken."

Op City Ground, de thuisbasis van Nottingham Forrest, was Weghorst de man die de score verdubbelde voor de formatie van Erik ten Hag. "Dat was vlak voor rust en dus een belangrijk moment. Daarmee ga je met een goed gevoel de pauze in", vertelde de Nederlander.

In zijn eerste twee optredens was het Weghorst nog niet gelukt om een doelpunt te produceren, maar in de eerste halvefinalewedstrijd van de League Cup was het moment dan eindelijk daar. "Ik liep richting het doel en hoopte op een rebound. Dat pakte exact zo uit. Dat geeft een heel goed gevoel", aldus de boomlange spits.

"Fantastische avond"

Marcus Rashford bracht The Red Devils al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Weghorst zag dat United grip verloor en de thuisploeg beter in de wedstrijd. Des te belangrijker was de spits met zijn treffer. In de slotfase gooide Bruno Fernandes het duel definitief op slot. Weghorst is goed gestemd na de bekerzege. "Een fantastische avond voor ons. We hebben nu een heel goede kans om de finale te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen